PORTRET VAN MICHAEL SCHUMACHER IN CNN'S 'REVEALED'Formule 1 coureur gevolgd tijdens zijn comeback in 2010Deze maand in Revealed een profiel van voormalig wereldkampioen Formule 1 en sportmiljardair Michael Schumacher. Met een ongeëvenaarde carrière van zeven Formule 1 titels, de meeste wedstrijdoverwinningen, de snelste rondjes en de meeste pole posities, is hij statistisch gezien de beste coureur ooit.

Schumacher stopte met racen in 2006 en bracht drie seizoenen buiten de sport door, maar verraste zijn F1 fans in 2010 door terug te keren met het Mercedes team.

Revealed brengt tijd door met Schumacher aan de vooravond van het seizoenseinde van 2010. CNN treft Schumacher in Abu Dhabi, twee dagen voor de laatste race van het seizoen, waar hij vertelt hoe spannend hij het vindt om het Yas Marina circuit voor de eerste keer te rijden. Schumacher eindigt echter met een crash in de eerste ronde.

In het vliegtuig van Abu Dhabi Grand Prix naar de 'Race of Champions' in Duitsland vertelt Schumacher aan CNN zichzelf nog steeds als kanshebber te beschouwen voor de titel van de snelste man op vier wielen. Hij moet het in Duitsland opnemen tegen zijn landgenoot Sebastian Vettel, titelhouder van de Grand Prix 2010, dus er staat veel op het spel.

Omdat hij ook een grote passie koestert voor motoren brengt CNN een dag door met Schumacher waarop hij helmen test voor een gloednieuwe Ducati, speciaal voor hem ontworpen. Schumacher kreeg zijn ernstigste ongeluk tot nog toe met een motor, tijdens zijn driejarige afwezigheid bij de Grand Prix. Hij liep daarbij levensgevaarlijk nekletsel op. Revealed vroeg hem onder andere waarom hij doorgaat met het opzoeken van gevaar door het rijden op deze snelheidsduivels.Het programma vergezelt hem ook tijdens zijn vrije dag, waarop hij met een van zijn helikopters naar Italië vliegt om zijn met vrienden en rivalen van de Formule 1 een potje te voetballen voor het goede doel.Voor meer informatie zie: http://www.cnn.com/revealedRevealed met Michael Schumacher duurt een half uur en wordt uitgezonden op:

Woensdag 15 december om 09.30 uur en 19.30 uur

Zaterdag 18 december om 9.30 uur, 15.00 uur en 21.30 uur

Zondag 19 december om 7.30 uur en 19.30 uur
---

Noot voor de redactie (