Persbericht

LEWIS PR verzorgt weblog over lokale inzamelacties 3FM Serious Request

Eindhoven, 15 december 2010 - Het internationale PR-bureau LEWIS houdt voor 3FM een weblog bij over de inzamelinitiatieven in en rondom Eindhoven voor de actie Serious Request. Op www.3fm.nl/eindhoven worden de meest bijzondere acties van lokale bedrijven en verenigingen om geld op te halen voor het Rode Kruis beschreven.

Sinds bekend werd dat het Glazen Huis met de drie 3FM-dj's in Eindhoven zou komen, worden in de regio vele ideeën bedacht en uitgevoerd om een steentje bij te dragen aan de actie voor AIDS-weeskinderen. De PR-consultants van LEWIS helpen de initiatiefnemers om hun acties onder de aandacht te brengen, door middel van de weblog. Om ervoor te zorgen dat de meest bijzondere acties eruit worden gelicht, werkt LEWIS samen met de gemeente Eindhoven die de lokale initiatieven coördineert.

Yvonne van Bokhoven, Vice President Western Europe bij LEWIS PR: "Ons kantoor is al acht jaar gevestigd in de regio - eerst in Waalre en later in Eindhoven zelf. Het is mooi om te zien hoe iedereen in actie komt voor het goede doel. Wij dragen hier graag een steentje aan bij door het schrijven van artikelen en het opzoeken van een groot publiek door middel van free publicity. Dat werkt erg goed: we krijgen dagelijks verzoeken binnen van mensen om op de weblog aandacht te besteden aan acties. We hopen dat dit eraan bijdraagt dat Serious Request in Eindhoven een groot succes wordt."