Ingezonden persbericht


CONCEPTRONIC BREIDT HAAR KABELASSORTIMENT UIT MET MEER DAN 50 NIEUWE MODELLEN


* De nieuwe kabels van Conceptronic, geschikt voor apparatuur van de laatste generatie, kenmerken zich door hoge kwaliteit en sterke prestaties


* De verschillende producten van dit assortiment zijn onderverdeeld in drie collecties: Connectivity, Lounge en Networking

Amersfoort, 15 december 2010 ­ Conceptronic, specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en klein zakelijke markt, breidt haar kabelassortiment uit en beschikt nu over één van de meest complete gamma's binnen de markt. Een totaal van 54 modellen onderverdeeld in drie verschillende collecties ­ Lounge, Connectivity en Networking ­ vormen het kabelaanbod van Conceptronic en sluiten perfect aan bij het ruime productaanbod van het merk.

'Voor het correcte gebruik van apparatuur van de laatste generatie moet men over de juiste kabels beschikken', verklaart PM van Til, Product Marketing Manager van Conceptronic. Om te voldoen aan de vraag van onze klanten hebben wij ons kabelassortiment uitgebreid en verbeterd zodat onze klanten het model kunnen vinden dat het beste aan hun behoeften beantwoordt. De aankoop wordt hierdoor veel eenvoudiger', besluit hij.

Er bestaan printers, mediaplayers en routers waarvan de verpakking bij aankoop geen kabel bevat en die een HDMI-, LAN-, USB-kabel, enz. nodig hebben om te kunnen functioneren. Conceptronic heeft haar kabelassortiment uitgebreid om de functies van verschillende apparaten te kunnen ondersteunen en om compatibel te zijn met de meeste merken op de markt.

connectivity

Connectivity Collection
Deze uit 23 modellen bestaande collectie is ideaal om de mogelijkheden van computers of laptops uit te breiden, door ze op externe toestellen aan te sluiten die hun prestaties verbeteren.

lounge

Lounge Collection
Deze elegante soft design collectie bestaat uit 20 verschillende kabels die geschikt zijn om audioverbindingen tussen apparaten tot stand te brengen, spelers op AV-toestellen aan te sluiten om de geluidskwaliteit te verbeteren of camera's op televisietoestellen aan te sluiten.

networking

Networking Collection
Met deze uitgebreide collectie kunnen verschillende apparaten onderling met elkaar verbonden worden om zo bekabelde netwerken te creëren. Alle kabels van deze collectie bieden een combinatie van kwaliteit en comfort om hun prestaties en betrouwbaarheid te optimaliseren.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal of testproducten contact op met onderstaande perscontacten.

Over Conceptronic: www.conceptronic.net
Conceptronic, het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance, is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten⤐ en klein zakelijke markt. Sinds de start tien jaar geleden heeft Conceptronic een belangrijke positie bereikt binnen de consumentgeoriënteerde ICT-markt door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op basis van de nieuwste technologie met exclusieve ontwerpen die aansluiten op de lifestyle van de consument. Tegenwoordig heeft Conceptronic een uitgebreid netwerk distributeurs en retailers in meer dan 30 landen binnen en buiten Europa. Het gehele assortiment bestaat uit: Grab'nGo Collection, Lounge Collection, Networking Collection en Connectivity Collection.

Perscontacten: Open2Europe ­ www.open2europe.comIngezonden persbericht