Ingezonden persbericht


Persbericht

ICT ondernemers lanceren ScaBuS - Enterprise klasse IT voor het MKB

Almere, 15 december, 2010 - ScaBuS - Scalable Business Solutions - helpt bedrijven in het MKB bij het adviseren, implementeren en beheren van procesondersteunende ICT-systemen, in een markt waar de complexiteit en de kosten exponentieel toenemen. ScaBuS is een initiatief van een groep zeer ervaren ICT-specialisten met een grote passie voor techniek en meer dan veertien jaar ervaring op het gebied van werkplekautomatisering, telefonie, virtualisatie, datacenterdiensten, Cloud computing en webservers en online-marketing. Ze hebben het doel gesteld om enterprise klasse IT beschikbaar te maken voor het MKB.

ScaBuS helpt kleine en middelgrote bedrijven optimaal te kunnen presteren tegen de laagst mogelijke kosten door de efficiënte inzet van ICT. Hierbij stelt ScaBuS als belangrijkste uitgangspunt dat de continuïteit van de bedrijfsvoering te allen tijde gegarandeerd moet blijven. Door parate kennis van de ontwikkelingen in de markt, is ScaBuS niet alleen in staat deze diensten beschikbaar te stellen maar ook om persoonlijk advies te kunnen geven aan bedrijven die niet of slechts ten dele over deze technische kennis beschikken. "We hebben van onze hobby ons vak gemaakt en dat ervaart de klant in de kwaliteit van de dienstverlening. Dat maakt ons uniek.", stelt Joep Lecluse, marketing manager bij ScaBuS. "Met onze ruime kennis en ervaring in de markt, kunnen we de nieuwste technieken betaalbaar inzetten voor het MKB. We streven hiervoor naar een persoonlijke benadering, zodat we bedrijven kunnen blijven ondersteunen bij hun groeiambties."

Voor meer informatie: ScaBuS: tel: 06 - 340 345 28 - http://www.ScaBuS.nl - info@ScaBuS.nl

Over ScaBuS
ScaBuS biedt enterprise klasse IT aan het MKB. ScaBuS helpt kleine en middelgrote bedrijven optimaal te kunnen presteren tegen de laagst mogelijke kosten. Door de slimme inzet van schaalbare ICT- en telefonieoplossingen maken we bedrijven slagvaardig en ondersteunen we deze in hun wens flexibel te zijn voor hun klanten en medewerkers. ScaBuS zorgt voor de continuïteit van de bedrijfsvoering bij het inregelen en beheren van de procesondersteunende ICT-systemen, in een markt waar de complexiteit steeds toeneemt. We adviseren, implementeren en beheren de omgeving en geven advies bij vraagstukken over de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze leden hebben hebben onder andere kennis opgedaan bij bedrijven als Heineken, Logica, Easynet, Alcatel-Lucent, Ziggo, ABN-AMRO, Vedior Group, en diverse kleinere organisaties.