De tape-libraries van Spectra Logic winnen de Quality Awards 2010 van Storage Magazine

Eindgebruikers geven Spectra Logic de hoogste scores ooit behaald in de jaarlijkse kwaliteitsenquête over tape-libraries

BOULDER, Colorado (VS).--(BUSINESS WIRE)-- 20101215 --

Spectra Logic, dat haar 30-jarige bestaan op het gebied van de gegevensopslaginnovatie viert, maakte vandaag bekend dat het in twee categorieën de hoogste eer heeft ontvangen door het winnen van de Quality Awards van Storage magazine/SearchStorage.comvoor haar bedrijfs- en middelgrote tape-libraries. Met dit laatste eerbewijs heeft Spectra Logic voor de vierde maal de eerste plaats bereikt in de Quality Awards, waarbij eindgebruikers de tape-libraries van Spectra Logic glorieus lieten winnen door de hoogste scores te verlenen in alle zes categorieën – namelijk productkwaliteit, productfuncties, betrouwbaarheid, technische ondersteuning, competentie van het verkooppersoneel en aantrekkelijkheid voor een herhaalaankoop.

Daarmee overtrof Spectra Logic de concurrerende bedrijfs- en middelgrote tape-libraries van IBM, Oracle, Hewlett-Packard en Quantum in aanzienlijke mate. Eindgebruikers gaven Spectra Logic de hoogste scores die tot nu toe geregistreerd zijn in de Quality Award-enquête over tape-libraries. Bovendien versloeg Spectra Logic’s totaalscore die van de op één na beste concurrent in de categorie ‘ondernemingen’ met bijna een hele punt. De respondenten gaven het bedrijf bijzonder hoge cijfers voor de aanvangskwaliteit van de producten, het gebruiksgemak, het bekwame verkooppersoneel en personeel van de technische hulpdienst.

“Uiteindelijk komt het erop neer wat een library kan en niet kan doen. Moderne tape-libraries verschillen hemelsbreed van de beperkte producten die in het verleden verkrijgbaar waren. Hier heeft Spectra Logic er opnieuw voor gezorgd dat een aantal solide productlijnen in de categorie ‘productfuncties’ de beste scores ooit behaalden,” schreef Rich Castagna, hoofdredacteur van de Storage media Group voor Storage magazine en SearchStorage.com in het artikel, Spectra Logic oppermachtig, waarin de resultaten van de Quality Awards-enquête werden gerapporteerd.

Op de enquêtevraag “Zou je deze tape-library opnieuw kopen?” antwoordde maar liefst 95% van de bedrijfsrespondenten dat ze een herhaalaankoop bijSpectra Logic zouden doen. Dit wijst op sterke loyaliteit aan het merk en hoge klanttevredenheid, waarbij de reacties voor Spectra Logic positiever waren dan voor alle andere bedrijven.

“We zijn vereerd dat we door Storage magazine/SearchStorage.com erkend zijn als het neusje van de zalm op het gebied van bedrijfs- en middelgrote tape-libraries,” aldus Nathan Thompson, president-directeur van Spectra Logic. “De ervaring van de eindgebruiker heeft altijd onze hoogste prioriteit en was de drijvende kracht achter de lancering van het initiatief Tape Without Pain drie jaar geleden. Het programma identificeerde obstakels bij het gebruik van tapearchivering, waaronder de sterke behoefte om minder tijd te besteden aan het beheren en bewaken van tape-libraries en de behoefte om de validatie van de gegevensintegriteit van de tape proactief uit te voeren, in plaats van te wachten tot de gegevens zijn opgehaald. Dit initiatief stimuleerde de innovatie van Spectra Logic’s tape-libraries en zorgde voor dramatische verbeteringen binnen de hele industrie op het gebied van tape-librarytechnologieën en ervaringen van eindgebruikers op het gebied van tape in het datacentrum.”

Gelijktijdig met het initiatief Tape Without Pain implementeerde Spectra Logic nieuwe productfuncties in het hardwareontwerp van de T-series tape-libraries, de BlueScale™ beheersoftware en de SpectraGuard Klantondersteuning. Nu stellen de tapes proactief vast wanneer componenten de gebruikslimieten naderen, zodat onderdelen vervangen kunnen worden voordat er storingen optreden. Bovendien worden alle T-series libraries standaard geleverd met Spectra Logic’s Media Lifecycle Management om volledige gegevensintegriteit en verificatie te garanderen op het moment dat er gegevens op de band worden geschreven, en voor de jaren waarin de gegevens op de tape zullen blijven staan.

“Spectra Logic heeft zijn verkoop- en serviceafdelingen opgebouwd op grond van het principe van maximale klanttevredenheid. Het is erg prettig om een bevestiging van dat succes te ontvangen van de respondenten van de kwaliteitsenquête vanStorage magazine/SearchStorage.com,” voegde Thompson toe. “Onze medewerkers, producten en toekomstige innovaties richten zich allemaal op klanttevredenheid. In de komende jaren blijven we ons toeleggen op het innoveren van toonaangevende tape-libraries en software-innovatie.”

Tweet dit: #SpectraLogic tape-libraries winnen de Quality Awards V #dataopslag http://bit.ly/dd7MTM

2010 Quality Awards: Over de enquête

De Quality Awards van Storage magazine/SearchStorage.com zijn ontworpen voor de identificatie en erkenning van producten die tijdens hun gebruik hebben bewezen kwaliteitsvol en betrouwbaar te zijn. De resultaten zijn afgeleid uit een enquête onder geschikte lezers, die producten beoordelen in vijf hoofdcategorieën: deskundigheid van het verkooppersoneel, aanvangskwaliteit van het product, productfuncties, betrouwbaarheid van het product en technische ondersteuning. In de zesde categorie wordt respondenten gevraagd of ze hun aankoop opnieuw zouden doen en de library opnieuw zouden aanschaffen. De methodiek omvat een statistisch geldige peiling waardoor wordt uitgesloten dat marktaandeel een factor is. Het doel is om de betrouwbaarste producten op de markt te identificeren, ongeacht de naam, reputatie of grootte van de verkopende partij. Producten worden beoordeeld op een schaal van 1.00 tot 8.00, waarbij 8.00 de beste score is. In totaal hebben 331 respondenten 372 evaluaties van bedrijfs- en middelgrote tape-libraries verstrekt.

Over Spectra Logic Corporation

Bij Spectra Logic definiëren, ontwerpen en leveren we innovatieve gegevensbescherming door middel van tape, deduplicatie en schijfback-up, herstel- en archiveringsoplossingen. Door vernieuwing te stimuleren overtreffen we de verwachtingen van de markt voor gegevensbescherming met intelligente, geïntegreerde en gebruiksvriendelijke back-up- en archiveringstechnologieën. Al 30 jaar lang leveren we functierijke opslagoplossingen met hoge dichtheid en bieden we een ongeëvenaarde dienstverlening en ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Ga voor meer informatie www.SpectraLogic.com.

Spectra en het logo van Spectra Logic zijn geregistreerde merken van Spectra Logic Corporation. Alle rechten wereldwijd voorbehouden. Alle andere merken en geregistreerde merken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Spectra Logic
Leigh (Grace) Grainger, +1 704-231-9789
leighg@spectralogic.com
www.Twitter.com/spectralogic
of
IGNITE Consulting
Kathleen Sullivan, +1 303-439-9365
Linda Dellett, +1 303-439-9398

spectralogic@igniteconsultinginc.com