Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 3 november 2010

RAEMON SLUITER TOERNOOIDIRECTEUR REAAL TENNIS MASTERS 2010

KNLTB blij met Raemon Sluiter als toernooidirecteur

Raemon Sluiter wordt de nieuwe toernooidirecteur van de REAAL Tennis Masters 2010. De KNLTB heeft Sluiter voor deze functie gevraagd en de geboren Rotterdammer was gelijk enthousiast. Sluiter: "Ik vind het ontzettend leuk en een eer om me als toernooidirecteur van de REAAL Tennis Masters in te zetten voor het toptalent van vandaag. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van toptennissers om in eigen land dit soort toernooien te spelen. Daarom lever ik graag mijn bijdrage en zet me voor de volle honderd procent in om samen met de KNLTB een mooi evenement neer te zetten. Dat voor het eerst ook de nationale rolstoeltennistop gelijktijdig met elkaar de strijd aangaat in Topsportcentrum Rotterdam maakt deze editie nog eens extra bijzonder."

Ook de KNLTB is verheugd met Raemon Sluiter in zijn nieuwe rol. "Als toptennisser heeft hij natuurlijk al zijn steentje bijgedragen aan de tennissport: zijn sportbeleving en inzet tijdens de Davis Cup zijn een voorbeeld en inspiratiebron geweest voor de huidige Davis Cupspelers. Ook als toernooidirecteur denken wij in Raemon een echte ambassadeur te hebben gevonden die de jonge generatie toptennissers en toptennissters inspireert", aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB.

Cornelie van Bergenhenegouwen, directeur Marketing & Communicatie bij REAAL: "Als hoofdsponsor van de REAAL Tennis Masters zijn we erg blij met Raemon Sluiter als toernooidirecteur. Met zijn mooie tenniscarrière en positieve uitstraling past hij uitstekend bij dit toernooi. Als geen ander weet hij waar de spelers behoefte aan hebben tijdens zo'n evenement. Daarnaast is hij een geweldige ambassadeur, zowel voor het Nederlandse tennis als voor de REAAL Tennis Masters."

De REAAL Tennis Masters en de REAAL Nationale Rolstoeltennis Kampioenschappen vinden plaats van 15 tot en met 19 december in Topsportcentrum Rotterdam. Meer informatie over de REAAL Tennis Masters kunt u vinden op www.reaaltennismasters.nl.