Ingezonden persbericht


Geachte persrelatie,

Hierbij sturen wij u aanvullende informatie over de voorstellingen die in december in de Krakeling op het programma staan.

Allereerst speelt De Toneelmakerij twee series voorstellingen. Vanaf 29 november t/m 3 december No man's land (12+). Een stuk van jonge regisseur / acteur Daniel van Klaveren die het verhaal vertelt van Maantje. Ze heeft 't moeilijk thuis en om te vluchten duikt zij letterlijk in een virtuele wereld. Lees hier het artikel uit De Theatermaker of bekijk de trailer.

Op woensdag 15 december de eerste voorstelling in de serie van De Storm (8+)naar het magische en laatste meesterwerk van William Shakespeare The Tempest. Liesbeth Coltof van De Toneelmakerij regisseerde dit stuk, alles zit erin: De magie van het theater, koningsdrama, ellende complotten, liefde, wraak en vergeving. De vormgeving komt van de Firma Rieks Swarte, die eerder decors maakte voor talloze voorstellingen. De Storm is te zien van 15 t/m 26 december. De ultieme kerstvoorstelling!

Theater Gnaffel speelt Nachtverhaal voor 4plussers, een stuk gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul Biegel. Met de belevenissen van Kabouter, Pad en Rat die samen een huis bewonen. Alles lijkt goed te gaan, tot op een avond een fee voor de deur staat. ma 27 t/m do 30 december.

De laatste zondag van de kerstvakantie, op 2 januari 2011, staat Mevr. Ophelia (6+) van Het Filiaal in de Krakeling. Een verhaal gebaseerd op Ophelia's schaduwtheater van Michael Ende. Met poppen, papier, karton, veel spullen en schaduwen. Kijk hier naar een preview. Kinderen kunnen na de voorstelling meedoen aan een schaduwworkshop.

Voor alle voorstellingen in Jeugdtheater de Krakeling kunt u persplaatsen reserveren op telefoonnummer 020- 6245123. U heeft recht op één vrijkaart. Als u met een kind de voorstelling bezoekt, heeft u recht op twee vrijkaarten. Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met ondergetekende of met Evelyn Rietveld op telefoonnummer: 020 - 6253284 of mailen naar publiciteit@krakeling.nl

Lees hier het complete overzicht van december.

Tot ziens en groet,

Jeugdtheater de Krakeling