Ingezonden persbericht


Persbericht

Kerst-special Open podium voor 50+ zangtalenten

Op 15 december om 14.30 uur start de speciale Kerst SING-IN van het Euro+ Songfestival in Rotterdam Noord. Het Euro+ Songfestival maakt samen met het Nationaal Onderwijsmuseum het programma "Kun je nog zingen ...?" (school)liedjes van vroeger en nu. Tijdens deze SING-IN inloopmiddag kunnen 50+ ers uit diverse culturen hun lievelings (kerst)lied én een schoolliedje ten gehore brengen. Dit keer met een kerst-special; Iedereen mag ook een kerstlied zingen in de Bergsingelkerk in Rotterdam Noord.

SING-INS door heel Rotterdam
Het Euro+ Songfestival is er voor cultureel diverse 50+ers. Speciaal voor deze nieuwe editie van het festival zijn SING-INS ontwikkeld om de 50+ zangtalenten een open podium te bieden. Daarnaast zijn de SING-INS laagdrempelige, gezellige inloopmiddagen in heel de stad om zoveel mogelijk 50+ zangtalent samen te brengen of om gewoon te komen luisteren. In IJsselmonde en Prins Alexander waren de Sing-Ins al een succes.

SING-IN Rotterdam Noord:
woensdag 15 december 2010
aanvang: 14.30 uur
locatie: Bergsingelkerk, Bergsingel 150 in Rotterdam.

Oproep aan Rotterdamse 50+ers
Het Euro+ Songfestival is er voor het cultureel divers 50+ zangtalent van Rotterdam. Zing uw lievelings kerstlied, en een schoolliedje tijdens de SING-IN. Teksten, bladmuziek en CD's van favoriete (school)liedjes zijn welkom.

Bent u 50+, zingt u graag en wilt u meedoen? De inschrijving voor de nieuwe editie is weer geopend.

*****
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht