Gemeente Aalsmeer


Ondernemen iets voor u? Oriëntatiebijeenkomst over het starten van een eigen bedrijf

Sommigen dromen er jaren van, zelf de touwtjes in handen nemen. Anderen bouwen al bijklussend een eigen klantenkring op of hebben het ondernemersbloed in hun aderen, maar doen er niets mee. Waarom?! Vaak omdat zij hun talenten onderschatten. Of ze missen de kennis om over de drempel van het zelfstandig ondernemerschap te durven stappen. Voor mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging organiseert Kamer van Koophandel Amsterdam op 15 december 2010 een gratis oriëntatiebijeenkomst over het starten van een eigen bedrijf. De bijeenkomst is in de Crown Business Studios in Aalsmeer van 19.00-22.00 uur.

Ondernemen iets voor u? is de vraag die een panel van KvK-adviseurs, ervaren ondernemers en financiële en marketingexperts u stelt. Onder deskundige begeleiding doorlopen de deelnemers van de oriëntatiebijeenkomst het tienstappenplan voor zelfstandig ondernemen: van het in kaart brengen van uw ondernemerskwaliteiten, via een marktverkenning en het afdekken van risico's tot het echte werk, het opstarten van een bedrijf.

Na afloop is er de informatiemarkt. Panelleden, medewerkers van de Belastingdienst, KvK Amsterdam, ondernemersverenigingen en het UWV Werkbedrijf staan er klaar voor een persoonlijk gesprek. Met een netwerkborrel wordt de avond afgesloten.

Denkt u wel eens aan het starten van een eigen bedrijf en komt u uit de omgeving Aalsmeer-Uithoorn-Amstelveen? Kom dan op woensdag 15 december naar de regionale startersavond van KvK Amsterdam in de Crown Business Studios in Aalsmeer. De bijeenkomst is van 19.00-22.00 uur.

Meld u aan via www.kvk.nl/ietsvoormij. Lees hier ook het volledige programma van de bijeenkomst `Ondernemen iets voor u?'