Sebastièn de Grand stopt als presentator Cartracks


AMSTERDAM, 20101215 -- Presentator Sebastièn de Grand heeft besloten te stoppen met de presentatie van het televisieprogramma Cartracks op RTL. Sinds april dit jaar is Sebastièn iedere ochtend op de buis te zien als presentator van dit programma, welke consumenten informeert over allerlei gegevens omtrent hun auto, bestelwagen of motor. Sebastièn neemt afscheid van Cartracks om zich te kunnen richten op nieuwe televisieformats maar blijft wel nog steeds te horen op de RTL zenders met diverse commercials. Deze week wordt de presentatie van Sebastièn overgenomen door een nieuwe presentatrice.

Met zijn vertrek wil Sebastièn zijn horizon verbreden en ruimte creëren voor andere televisieformats. "Ik heb een fijne tijd gehad bij Cartracks maar wil mij nu oriënteren op nieuwe presentatiemogelijkheden en televisieformats. Ik ben in gesprek met verschillende producenten. Daarnaast nemen mijn inspreekwerkzaamheden ook veel tijd in beslag," aldus Sebastièn de Grand. Mobitainment, producent van Cartracks: "Wij wensen Sebastièn veel succes met zijn nieuwe uitdagingen. Het was fijn om met hem samen te werken voor Cartracks." Sebastièn blijft wel betrokken bij Mobitainment als voice-over stem voor verschillende diensten van het bedrijf.

Over Sebastièn de Grand
Sebastièn de Grand is één van de bekendste en meest gehoorde stemmen van Nederland en spreekt dagelijks radio- en televisiecommercials, documentaires, voicemails, telefooncentrales en nog veel meer in. Sebastièn is onder meer de vaste stem van HP/De Tijd en PCM. Daarnaast is hij ook regelmatig te zien als acteur op televisie en is hij te zien in vele commercials voor merken als Carpet Right, Keukenconcurrent, Liny's Leespakket en vele anderen. Ook ken je hem als presentator van het programma Cartracks op de RTL zenders. Veel van zijn werk is terug te zien op zijn website www.deGrand.nl

Ingezonden persbericht