Haagse Hogeschool


De Haagse Hogeschool proudly presents: XXL-MAS Party 2010

Donderdag 16 december wordt door De Haagse Hogeschool op vijf locaties in Den Haag de zesde editie van de XXL-Mas Party georganiseerd. De XXL-Mas Party is inmiddels een mooie traditie in het Haagse studentenleven. Het Paard van Troje, Club Seven, de Zwarte Ruiter, het Paard Café en de Supermarkt openen op 16 december hun deuren voor alle studenten uit Den Haag.

Ook voor deze XXL-editie werkt de hogeschool weer samen met cultuurburo ACKU. Dat garandeert een bijzondere productie met een geweldige line-up. Voor studenten (op vertoon van OV- of collegekaart) is het feest vrij toegankelijk.

De XXL start dit jaar op de Grote Markt met een Christmas Market. Er zijn kerstmannen, glühwein, sneeuwpoppen, broodjes worst en nog veel meer. Laat je vereeuwigen in een arrenslee door Party-Mania.

In het Paard van Troje opent Edward Roombah in de Grote Zaal, gevolgd door The White Wankers. Gelazer! Ft. de La Sarge gooien het dak eraf tot sluitingstijd! In de kleine zaal van het Paard zorgen Kenny Ranking ft. Triple P, R&B act Secure en DJ Superior voor vette muziek. En ook danseres Psiertje is deze avond met haar crew aanwezig.

In Club Seven ben je aan het juiste adres voor een stevige line-up! Op de begane grond staat Smith Davis ft. Yamo all the way from België! Op de eerste verdieping draaien Jonathan Garcia, Roberto da Costa en Rulex , hosted by the fabulous MC Divine!

Nog meer feest in de Supermarkt! Het spits wordt afgebeten door Orange Grove waarna Kevin Bradley de avond afsluit.

Zin in FOUT, GOUD & STOUT? Dan ben je bij de dames van Hugs & Bugs in de Zwarte Ruiter aan het goede adres.

Alsof dat nog niet genoeg is, heb je in Het Paard Café nog veel meer. Het Paard cafe begint de avond met Capisce?, Eva ft. Jorte, Pleen, Odd Establishment met DJ Fixu tussendoor. DJ Fixu (overgevlogen uit Zwitserland) eindigt de avond en doet dat samen met Live guitar by Jip en Live violin by Nadia.

Kortom, een spetterende Haagse studentenavond om nooit meer te vergeten! De complete line-up vind je op dehaagsehogeschool.nl en op acku.nl