Gemeente Rotterdam

nachtelijke afsluitingen maastunnel

14 december 2010 | Gemeentewerken | persbericht

Gemeentewerken sluit de Maastunnel in de nachten van woensdag 15 op donderdag 16 december en vrijdag 17 op zaterdag 18 december van noord naar zuid af. Gedurende deze nachten worden loszittende tegels in de autobuis preventief verwijderd. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Erasmusbrug. De omleiding staat met waarschuwingsborden langs de weg aangegeven. Autoverkeer van zuid naar noord is altijd wel mogelijk. De afsluitingen zijn van 's avonds 22.00 uur tot en met de volgende ochtend 06.00 uur.

Gemeentewerken Rotterdam, sinds 1855
Buien opvangen met groene daken en gevels, verkeerspleinen opnieuw inrichten en de monumentale begraafplaats Crooswijk beheren: Gemeentewerken Rotterdam doet het. En meer. Zo doen medewerkers al vijftig jaar archeologisch onderzoek. Maar werken ze als technisch geweten van de stad net zo goed aan de bouw van het nieuwe Centraal Station. Gemeentewerken zorgt ook dagelijks voor de bruggen, tunnels, wegen, (energiezuinige) verlichting en de duizenden bomen van Rotterdam. Zo krijgt de stad vorm en blijft ze in vorm, al 155 jaar.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gemeentewerken Rotterdam, afdeling Communicatie, Theo Venhovens, telefoon: (010) 489 4333 of 06-22 26 02 39.