Saxion
BR>

di 14 december 2010

Van plastic afval tot handig product

Excellente studenten Saxion innoveren voor het bedrijfsleven.

Op donderdag 16 december zullen studenten van de opleidingen Commerciële Economie en International Business & Management Studies van Saxion tijdens een presentatie voor een deskundige jury van marketeers, designers en ondernemers innovatieve productideeën trachten te verkopen.

AKG Vroomshoop
De producten zijn in het kader van het honoursprogramme bedacht voor het bedrijf AKG in Vroomshoop, dat op basis van het `cradle to cradle principe' van Baumgarten uit plastic afval handige producten maakt, die aan het eind van de levenscyclus weer hergebruikt kunnen worden.

De vraag voor het bedrijf is echter welke producten er binnen de randvoorwaarden gemaakt kunnen worden. De excellente studenten hebben AKG hier een handje bij geholpen door suggesties te doen voor innovatieve producten.

Dragon's Den
Of het de studenten lukt de investeerders te overtuigen om geld te steken in hun duurzame producten is te zien tijdens deze zogenaamde Dragon's Den. Vinden de juryleden het waard te investeren in producten die gebaseerd zijn op de ideeën van de studenten? Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 16.00 uur in het Harry Banninktheater van Saxion in Enschede.

Commerciële Economie bij Saxion >>

International Business & Management Studies bij Saxion >>


____________________ Zoek