Gemeente Breda

Breda Beste Binnenstad opnieuw in de bioscoop

Vanaf donderdag 16 december aanstaande wordt een nieuwe Bredase commercial vertoond in Pathé Breda en Pathé De Kuip in Rotterdam. Vanaf 20 december volgt vertoning in CinePark Antwerpen.

In 30 seconden komt het aanbod van de beste binnenstad van Nederland uitnodigend in beeld.

Bij elkaar draait het filmpje in meer dan 60 zalen. Met een keur aan nieuwe films voor het grote publiek is de verwachting dat vele tienduizenden bioscoopgangers bereikt worden met de boodschap dat zij âvan harte welkomâ zijn in Breda.

Kennismaking
In de openingsbeelden van de commercial kijkt een bijzonder charmante vrouw vrolijk in de camera. Zij lijkt het publiek uit te nodigen om ânet zoals zij zelf doet- van de stad te komen genieten. Het beeldmateriaal is geschoten tijdens een van de openbare Bredase evenementen van het afgelopen seizoen. De Gemeente Breda komt graag in contact met deze enthousiaste âambassadeurâ voor de stad om haar met een leuke âBreda Beste Binnenstadâ attentie te kunnen bedanken. Daarom de volgende oproep: Bent u de dame in beeld, of kent u haar? Wilt u dit dan alstublieft melden via het contactformulier op www.bredabestebinnenstad.nl.

Het filmpje thuis bekijken?
Breda spettert in de bioscoop van het scherm af en het speciaal gecomponeerde Bredase thema klinkt lekker in âdolby surroundâ. Maar ook thuis kunt u het filmpje bekijken:
www.bredabestebinnenstad.nl/commercial.
Ook eerdere promotiefilmpjes kunt u op deze site bekijken.

Meer nieuws: kerstkaart per post
Vanaf woensdag 15 december kunnen bezoekers van www.bredabestebinnenstad.nl de Bredase Kerstgroet per post versturen. Vanuit de gedachte: âwij de beste binnenstad en voor jouw drie beste vrienden of liefste familieleden aan Bredase kaart per postâ, biedt Breda het printen en versturen van de kaart gratis aan, zolang de voorraad strekt.
Om deze dienst aan te kunnen bieden sloot Breda een abonnement af met de mogelijkheid de komende maanden verschillende kaarten aan te bieden of door het publiek te laten maken.
Meer nieuws hierover verschijnt volgend jaar op de genoemde website.

Breda, 14 december 2010