Nieuw: Puur Praktisch! Tips van professional organizers

16/12/2010 09:00

NBPO

Wegens het enorme succes van de eerste uitgave is er nu een nieuwe Puur praktisch! verschenen. Een handig boekje op zakformaat met bijna 100 tips van ervaren profesional organizers voor thuis en op kantoor.

Puur praktisch bevat tips over:


- snel je spullen terugvinden


- de kunst van het opruimen


- efficient met je tijd omgaan


- bewust omgaan met je energie


- effectief je (persoonlijke) administratie organiseren


- slim met je computer omgaan

Al goede voornemens voor 2011 gemaakt? Puur praktisch helpt u bij het realiseren hiervan.

Puur praktisch! is uitsluitend verkrijgbaar bij professional organizers die lid zijn van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers) en kost slechts 6,25 euro (excl. porto- & verzendkosten).

Wat is een professional organizer?

Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Een professional organizer helpt u keuzes te maken die u in staat stellen gestructureerder te denken en te werken, effectiever om te gaan met uw tijd, ruimte en middelen.

Hierdoor krijgt u meer grip op uw leven en meer energie en (vrije) tijd.

De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers heeft als doel om kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen. Daarnaast ontplooit de NBPO activiteiten om het beroep professional organizer onder de aandacht te brengen, bouwt zij aan een netwerk met verschillende branche-organisaties en organiseert de vereniging een cursussen.





http://www.nbpo.nl