Nederland geeft massaal zelfgemaakt fotoboek cadeau

16/12/2010 09:49

Albelli B.V.

Amsterdam, 16 december 2010

Nederland geeft massaal zelfgemaakt fotoboek cadeau

Het is topdrukte in de drukkerij van fotoboekenspecialist Albelli. Dit jaar geeft Nederland massaal een persoonlijk cadeau met Kerst. Erg populair zijn fotoboeken, canvasdoeken en kalenders. De drukste dag ooit wordt aanstaand weekend verwacht. Vele duizenden orders stromen per dag binnen, de drukkerij in Den Haag draait deze week elke dag 24 uursdiensten. Er komen tot wel 200.000 foto's per uur binnen op de computers van Albelli.

Zelfgemaakte fotoboeken zijn veruit het meest populaire kerstcadeau. Daarna volgen foto op canvas en persoonlijke kalenders. Volgens directeur Kees Arends: "de afgelopen weken zien we alle hoogtepunten uit 2010 passeren: zomervakanties, geboortes en huwelijken. Erg populair zijn bovendien de jaarboeken met een persoonlijk overzicht van het afgelopen jaar."

Wegens de topdrukte adviseert Albelli zijn klanten om vóór 18 december hun bestelling te plaatsen, om deze voor Kerst in huis te hebben.

De staking van TNT op 15 december aanstaande zal Albelli omzeilen door alle bestelling per TNT pakketservice te laten bezorgen. Dit deed zij eerder tijdens de staking op 8, 9 en 10 december. Kees Arends: "wij doen er alles aan om onze belofte aan de klant na te komen. Dit kost ze dan ook niets extra, maar wordt enorm gewaardeerd".

Albelli is het consumentenmerk van Albumprinter, een van de grootste fotoboekleveranciers van Europa. Met Albelli maak je zelf een professioneel gedrukt fotoboek, canvas, wenskaart, kalender of agenda. Per maand worden er meer dan 25.000 fotoproducten gedrukt. Albumprinter is opgericht in 2001 en is gelegen in hartje Amsterdam, de productiefaciliteit is gelegen in Den Haag. Albumprinter telt 150 werknemers.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.albelli.nl