Gemeente Haaren


Kerstwens burgemeester Ronnes

burgemeester Ronnes

Beste inwoners van de gemeente Haaren.

Allemaal zijn we weer bezig om het in onze omgeving gezellig te maken. En bij gezelligheid denken we vaak aan ons gezin, onze familie, de eigen kleine omgeving. Een omgeving die zo belangrijk is voor onze samenleving.

In de gesprekken over de toekomstvisie van de gemeente Haaren, die we onlangs hadden in alle dorpen, komt telkens naar voren dat de leefbaarheid zo belangrijk is. Leefbaarheid, die maken we samen. Daar hoort bij dat iedereen meedoet en iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Dat kan op vele manieren: als vrijwilliger bij verenigingen, bij instellingen of in het onderwijs. Maar ook als mantelzorger of als hulpje bij buren en bekenden. Volgens mij is er altijd wel iets te vinden waarmee je een bijdrage kunt leveren. Wij, als gemeentebestuur, doen ons best om de voorwaarden te scheppen, initiatieven te ondersteunen en mensen te stimuleren om hun bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in onze dorpsgemeenschappen.

Het gemeentebestuur zal zich ook in 2011 volop inzetten om de leefbaarheid te vergroten en dat zullen we doen samen met u allen.

Namens het gemeentebestuur wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2011.

Frans Ronnes

Burgemeester

P.S.

Graag ontmoeten wij u persoonlijk tijdens de nieuwjaarsontmoeting op 2 januari om 11.30 uur in het gemeentehuis om dan samen even terug te blikken en vooruit te kijken naar 2011.