Your Financials gaat samenwerking aan met MPD

16/12/2010 12:18

Your Financials

Naaldwijk, 16 december 2010

Media Pensioen Diensten selecteert Your Financials als

onafhankelijk bureau voor op maat gesneden pensioenadvies

Media Pensioen Diensten de non-profit uitvoerder van Pensioenfonds PNO Media heeft onderzoek laten doen naar de pensioenbehoefte van de vele ZZP'ers die in de mediasector werkzaam zijn. 96 procent van hen zegt behoefte te hebben aan een ouderdomspensioen. Toch bouwt maar liefst 59 procent geen pensioen op.

Een deel daarvan geeft aan dat hun inkomen zo sterk fluctueert dat het moeilijk is een vast be-drag voor het pensioen opzij te leggen, of dat zij domweg geen geld hebben om pensioen op te bouwen. Bovendien worden zij weerhouden door de ondoorzichtigheid en de hoge kostencompo-nent van veel pensioenproducten.

Uit het onderzoek van MPD blijkt dat ZZP'ers vooral behoefte hebben aan een transparant pro-duct tegen zeer lage kosten, onafhankelijk persoonlijk advies en goede service, benutting van de fiscale voordelen en een flexibele premie-inleg. Mede op basis van deze behoeftes heeft MPD onderzocht welke aanbieders het beste aansluiten bij die wensen. Hierbij zijn zij uiteindelijk op drie aanbieders uitgekomen die als beste naar voren kwamen. Dat zijn Your Financials, voor onafhankelijk en op maat gesneden advies, Brand New Day om pensioenvermogen op te bouwen (lijfrente) en Loyalis voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Marc Steentjes, een van de oprichters van Your Financials: "Ons pensioenstelsel is ingericht op werknemers met een vast inkomen, maar dat gaat voor steeds meer mensen niet op. Want het aantal ZZP'ers groeit nog steeds sterk. Door onzekerheid over de hoogte van hun inkomen dur-ven ze de voor hun financiële stabiliteit noodzakelijke voorzieningen vaak niet te treffen. Een vicieuze cirkel, die alleen doorbroken kan worden door een goed en onafhankelijk advies, dat met alle facetten rekening houdt."

Meer informatie vindt u op www.your-financials.nl

Voor algemene informatie over Your Financials kunt u kijken op www.yourfinancials.nl





http://www.yourfinancials.nl