Politie Gelderland-Zuid

Vrouw beroofd

Nijmegen, 16-12-2010 o Een 25-jarige vrouw uit Velp (gld) werd woensdagavond omstreeks 18.00 uur, op het Keizer Karelplein, ter hoogte van de schouwburg beroofd van haar mobiele telefoon.

Zij liep op het trottoir van het Keizer Karelplein en werd ineens door een onbekende man, die haar tegemoet kwam lopen, aan haar laptoptas getrokken. Hierbij kwam zij te vallen. Een getuige probeerde de vrouw te ontzetten en trok de dader weg, waarop deze laatste wegrende. Een tweede onbekende persoon kwam aanlopen en deed ook een greep naar de tas. Ook deze dader werd door de getuige weggetrokken van de vrouw. Tijdens de val van het slachtoffer is vermoedelijk haar telefoon uit de tas gevallen. Deze is vermoedelijk door één van de daders meegenomen. Volgens getuigen zouden de daders in de richting gelopen zijn van het Centraal Station.

Signalement daders

* Beiden droegen zwarte kleding

* Beiden getint

* Beiden ongeveer 1,75 cm lang

* Eén dader droeg trui met donkerbruine strepen

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 18.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laatst gewijzigd 16-12-2010 13:32 | © Regio Gelderland-Zuid |