Gemeente Schagen

Laatste kavels Lagedijk

Sinds medio 2009 zijn ten noordwesten van het bestaande bedrijventerrein Lagedijk nieuwe bouwkavels voor bedrijven beschikbaar. In totaal gaat het om 6 hectare uitgeefbare grond. Het betreft hier één van de laatste kavels voor de vestiging van bedrijven in Schagen. Voor dit gebied, dat is omgeven door water en groen, streeft de gemeente dan ook een hoge kwaliteit na.

De beschikbare bouwkavels zijn onderverdeeld in drie deelgebieden, welke ieder zijn eigen bijzondere kenmerken en kwaliteiten heeft:
- deelgebied A is 2,7 hectare groot en ligt langs het kanaal. De âKanaalzoneâ biedt met name mogelijkheden aan watergebonden bedrijven, die onder andere gebruik willen maken van transport over water. Door de hogere milieuklassen is dit deelgebied ook geschikt voor zwaardere industrie.

- deelgebied B, het âMiddengebiedâ is 1,9 hectare groot en biedt ruimte aan bedrijven variërend tussen middelzware industrie, handelsbedrijven en kleinschalige, hoogwaardige bedrijvigheid.

- direct langs de natuurlijke zone ligt deelgebied C. Deze âRandzoneâ is 1,4 hectare groot en is bestemd voor middelgrote bedrijvigheid, lichtere industriële en handelsbedrijvenÂ

Â

Â

Â

Â

Het terrein biedt veel mogelijkheden en ruimte voor een grote variatie aan bedrijven. Mocht u interesse hebben in een bouwkavel dan kunt u dit inschrijfformulier uitprinten, invullen en opsturen naar de Gemeente Schagen, sector Grondgebied t.a.v. de heer N. Kuijs, Postbus 8, 1740 AA Schagen.
Overige documenten die betrekking hebben op de bouwkavels in het Uitbreidingsgebied zijn:

- Beeldkwaliteitplan Lagedijk Noordwest

- Uitgifteplan Uitbreiding bedrijventerrein Lagedijk
- Bestemmingplan Lagedijk