Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Osdorp
16 december 2010

---

Focus vestigt zich op Business Park Amsterdam Osdorp

16 december 2010

Focus, een bedrijf dat is gespecialiseerd in de technische productie van evenementen, beurzen en theaterproducties, bouwt een nieuw pand op Business Park Amsterdam Osdorp.

Dit bedrijventerrein, dat wordt ontwikkeld door stadsdeel Nieuw-West en gebiedsontwikkelaar SADC, is centraal gelegen vlakbij de A9, op tien minuten van Schiphol en vijftien minuten van de haven. De bouw is eind november gestart. Naar verwachting betrekt Focus maart 2011 het nieuwe pand van 2.000 m2, bestaande uit een magazijn en kantoor.

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud: "Ik ben zeer verheugd dat Focus gekozen heeft voor Business Park Amsterdam Osdorp. Een bedrijf met een dergelijke uitstraling past prima in Nieuw-West en is ook goed voor de werkgelegenheid in Nieuw-West." Focus, opgericht in de jaren '70, kent zijn oorsprong in de gelijknamige band. Het bedrijf verzorgde ondermeer de techniek voor Focus, Kayak en Ekseption. Begin jaren tachtig leverde Focus aan de tv- en theatermarkt. In de jaren '90 breidde Focus uit met de technische verzorging van corporate events en locatiebeheer. Focus leverde recent aan onder meer Soldaat van Oranje, Derek Ogilvie, Petticoat, Volendam de Musical, Sportgala 2010, Carrièrebeurs, Miljonairfair, La Bella e la Bestia.

---