Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 16-12-2010

Politie arresteert vier Roemenen op verdenking van woninginbraken

FIJNAART: De politie heeft woensdagmiddag kort na 16.00 uur drie Roemeense mannen (14, 21 en 25 jaar) en een 22-jarige Roemeense vrouw aangehouden in een auto op de Zwingelspaansedijk. Twee mannen in de auto voldeden aan het signalement dat een getuige had opgegeven na een woninginbraak kort daarvoor aan de Kristalsingel in Stampersgat. In de auto werden diverse goederen aangetroffen die mogelijk uit diefstal afkomstig zijn. Een andere getuige die inbrekers had overlopen bij twee inbraken woensdagmorgen aan 't Ravelijn in Klundert, herkenden de mannen. De politie onderzoekt of de vier ook betrokken zijn geweest bij een woninginbraak maandag aan de Jan Teunisstraat in Oudenbosch. Het viertal is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Roosendaals stel aangehouden na huiselijk geweld

ROOSENDAAL: Agenten hebben donderdagmorgen rond 11.00 uur een 46-jarige Roosendaler en zijn 28-jarige vriendin aangehouden in hun woning in de wijk Kroeven. De vrouw belde met de politie nadat ze ruzie had gekregen met haar vriend. De agenten zagen dat beide betrokkenen letsel hadden opgelopen en hielden het stel aan. Op het bureau werd na een kort onderzoek de mannelijke verdachte vrijgelaten, zijn vriendin wordt beschouwd als de enige verdachte in de zaak.

Roosendaler (40) slachtoffer van straatroof

ROOSENDAAL: De politie in een onderzoek gestart na een straatroof op de Burgemeester Freijterslaan dinsdagavond. Een 40-jarige Roosendaler liep rond 23.30 uur ter hoogte van de Jan Vermeerlaan met zijn mobieltje in de hand toen hij naar eigen zeggen plotseling een klap kreeg van een onbekende man. Daarbij werd zijn telefoon uit zijn handen getrokken. De dader, een lichtgetinte man van 18-20 jaar met een zwart winterjack met bontkraag, liep vervolgens hard weg in de richting van de stad. De politie vraagt getuigen zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 16-12-2010 15:34 | © Regio Midden en West Brabant |