Nederlandse Tafeltennisbond


Vernieuwde Tablestars website www.tablestars.nl online 16-12-2010

In oktober is de NTTB gestart met het nieuwe programma voor kinderen van 6 t/m 10 jaar: Table Stars. Informatie over Table Stars voor verenigingen en clubbestuurders was tot nog toe te vinden via Clubadvies/breedtesportcampagne WK 2011. Vanaf heden staat alle informatie op www.tablestars.nl.

Voor kinderen
De site is met name gericht op kinderen en geeft heel veel leuke informatie: ` hoe word ik beter' met `tips van toppers' en `tips van kids' . Nieuwtjes met verslaglegging van TableStars evenementen uit het land, en een agenda om te zien waar de volgende Table Stars evenementen plaatsvinden. Onder School komt binnenkort te downloaden informatie voor een spreekbeurt.

Natuurlijk is er plek ingeruimd om de selectieleden te promoten. Informatie over de wereldkampioenschappen staat er op om de kinderen naar de WK te trekken, waar zij zelf kunnen spelen om de vierde ster te bemachtigen op hun diploma.

De site is verlevendigd met veel foto's van de diverse Table Stars evenementen.

Voor verenigingen en scholen
Onder `verenigingen en scholen' staat alle informatie over het product Table Stars. Hier zijn de te downloaden formulieren te vinden en het traject dat een vereniging of school in kan gaan om Table Stars te organiseren.

Winnen
Voor kinderen valt er iets te winnen.


1.
de mascottes moeten nog een naam krijgen, daarvoor mogen kinderen suggesties doen. (zie `verzin namen voor de mascottes en win'). De winnaar verdient een I-pong tafel.


2.
Kinderen van 7 t/m 15 kunnen nu ambassadeur worden van Table Stars en de WK. De eerste 150 kinderen die een berichtje sturen krijgen een T-shirt en worden gevraagd stukjes te schrijven voor de site. Zie ` Nieuws' en dan `word ambassadeur'.

Kortom
We hopen dat de nieuwe tablestars site veel kinderen aanspreekt en in beweging zal zetten. In beweging met tafeltennis en in beweging met reageren; we hebben geprobeerd er een interactieve site van te maken.

Voor de verenigingen en scholen staat alle informatie onder het gelijknamige kopje. Hier zijn ook alle te downloaden formulieren te vinden. Uiteraard horen wij het graag als bezoekers van de site suggesties hebben ter verbetering van het ontsluiten van de informatie.

www.tablestars.nl

NTTB/HH