Gemeente 's-Hertogenbosch

16-12-2010
Veel tips in boekje 'Rijk met 10x Niks'

Foto omslag boekje Wethouder Eigeman overhandigt eerste boek aan schrijfster
Voor alle bewoners van de Hambaken heeft Mirjam Mavromichalis een heel leuk en fleurig boekje gemaakt. `Rijk met 10x Niks'. Mirjam woont zelf ook in de Hambaken en heeft het geschreven voor iedereen die minder geld wil uitgeven.

Schrijfster
Op dinsdag 14 december overhandigde wethouder Eigeman het eerste boekje aan de schrijfster zelf: " Dat je de stap genomen hebt om dit boekje te gaan schrijven vind ik bijna nog mooier dan het boekje zelf. Het ziet er prachtig uit."

Creatieve oplossingen
Mirjam: " De creatieve oplossingen die ik heb bedacht om met mijn beperkte budget een rijk leven te leiden, deel ik graag met je."

Mirjam wil haar tips geven aan iedereen die aan het einde van de maand geld wil overhouden. Door slim om te gaan met eten, meubels en andere dagelijkse dingen.

Waar te krijgen?
Het boekje is verkrijgbaar bij Het Bloemenwinkeltje aan Het Wielsem en bij wijkwinkel de Klepel in de Brede Bossche School. Alle bewoners van de Hambaken ontvangen een kaart in de bus waarmee ze het boekje gratis kunnen ophalen. Dat kan door steun van `Kroon op je Wijk', een project van de gemeente 's-Hertogenbosch samen met welzijnsonderneming Divers. Op dinsdag 14 december overhandigde wethouder Eigeman het eerste boekje aan de schrijfster zelf.

* Download hier het boekje

Zie het origineel