RTL Group

Liverpool - FC Utrecht en PSV - Metalist live bij RTL 7

Op woensdag en donderdag wordt de laatste ronde gespeeld in de groepsfase van de Europa League. FC Utrecht reist hiervoor overmorgen af naar Liverpool om in het legendarische Anfield (bouwjaar 1884!) op te nemen tegen the Reds. Voor de Utrechtenaren staat alleen nog de prestige op het spel. Thuis kwamen ze tegen het team van Dirk Kuyt en Ryan Babel op een gelijkspel. Maar hoe brengen ze het er woensdag vanaf op deze heilige voetbalgrond? RTL 7 zendt deze wedstrijd live uit.

Een dag later speelt PSV tegen FC Metalist Kharkiv. De Eindhovenaren zijn als nummer 1 uit hun poule al door naar de volgende ronde van het Europese toernooi maar zullen zeker thuis nog willen schitteren tegen de nummer 2, FC Metalist Kharkiv. Ook deze wedstrijd is live te volgen bij de tweede voetbalzender van Nederland.

Op dinsdag is er om 23.15 uur ook nog een ruime samenvatting van de derde Nederlandse ploeg in de Europa League: AZ. De Alkmaarders treden thuis aan tegen FC Bate Borisov.

Het commentaar bij Liverpool FC Utrecht komt van Leo Driessen terwijl Marcel Maijer langs het veld staat voor de interviews. Bij PSV - FC Metalist Kharkiv tekent Vincent Schildkamp voor het commentaar en doet Sierd de Vos de interviews. Wilfred Genee presenteert de twee Europa League-avonden bij RTL 7.

Uitzending: RTL 7

15 december
20.30 uur Live Liverpool - FC Utrecht.

23.15 uur Samenvatting AZ - FC Bate Borisov

23.40 uur Samenvattingen

16 december
20.30 uur Live PSV - FC Metalist Kharkiv

23.15 uur Samenvattingen

Website: www.rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.