ICT Automatisering NV


Oproep tot een Buitengewone Algemene Vergadering

11/04/2010

ICT Automatisering N.V.
statutair gevestigd te Barendrecht

Oproep tot een Buitengewone Algemene Vergadering De Buitengewone Algemene Vergadering van ICT Automatisering N.V. zal worden gehouden op donderdag 16 december 2010 ten kantore van ICT Automatisering N.V, Kopenhagen 9 te Barendrecht, aanvang 11.30 uur.

Agenda:

1. Opening en mededelingen

2. Benoeming dhr J.A. Sinoo als lid van de Raad van Commissarissen (stempunt)

3. Rondvraag

4. Sluiting

De agenda met toelichting inclusief de kennisgeving en de gegevens van de voor benoeming voor te dragen commissaris, als bedoeld in artikel 2:142 lid 3 BW, liggen vanaf heden tot de afloop van de vergadering voor de vergadergerechtigden ter inzage ten kantore van de vennootschap (Kopenhagen 9 te Barendrecht), alsmede bij de Fortis Bank (Rokin 55, te Amsterdam). Afschriften zijn aldaar kosteloos verkrijgbaar.

Registratietijdstip
Conform huidige wetgeving geldt voor de Buitengewone Algemene Vergadering van 16 december 2010 dat als stem- en vergadergerechtigden hebben te gelden zij die op 18 november 2010, zulks na verwerking van alle bij- en afschrijvingen, ("Registratietijdstip") zijn ingeschreven in een van de hierna te noemen registers.

Als registers zijn aangewezen de administraties van de bij het per het Registratietijdstip Nederlands Centraal Instituut voor Giraal Effectenverkeer B.V. ("Necigef") aangesloten instellingen waaruit blijkt aan wie de aandelen toebehoren krachtens de Wet giraal effectenverkeer.

Aanmelding en toegang
Stem- en vergadergerechtigden kunnen in persoon of bij gevolmachtigde de vergadering bijwonen indien zij zich hebben aangemeld. Daartoe dienen zij, via hun bank of effecteninstelling opdracht te geven om hen uiterlijk 9 december 2010 schriftelijk aan te melden bij de Fortis Bank, Rokin 55 te Amsterdam. De betrokken bank of effecteninstelling dient bij de aanmelding een verklaring te overleggen dat de desbetreffende aandeelhouder in hun administratie geregistreerd blijft tot en met het Registratietijdstip. Indien men zich door een gevolmachtigde wenst te laten vertegenwoordigen, dient bij aanmelding tevens een volmacht te worden overlegd.

* Toelichting BAVO

* Volmacht BAVA

Barendrecht, 4 november 2010