Gemeente Zederik


Woonzorgproject Leerbroek

Dinsdag 14 december jl. is de exploitatieovereenkomst voor het Woonzorgproject in Leerbroek ondertekend. De landelijk werkende seniorenhuisvester Habion uit Houten is de verhuurder van de woonzorgboerderij.

Ondertekening exploitatieovereenkomst Woonzorgproject Leerbroek Wethouder Hans Freije en Piet van Leeuwen van Van Leeuwen Projectontwikkeling BV ondertekenen de overeenkomst. Links: adviseur Van Leeuwen Projectontwikkeling BV, de heer Aad van den Beukel.

Publicatie exploitatieovereenkomst
Burgemeester en wethouders hebben op 14 december 2010 een exploitatieovereenkomst gesloten voor de realisatie van een woonzorgproject nabij de Kerkweg nummer 14 in Leerbroek. Het woonzorgproject bestaat uit negen vrije sectorwoningen, 30 zorgappartementen, waarvan vier mantelzorgappartementen en een dienstencentrum.
De zakelijke beschrijving (omvang plangebied, verantwoordelijkheden van partijen op hoofdlijnen en het planprogramma) ligt volgens artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) vanaf vrijdag 17 december 2010 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Ook kunt u de documenten vinden op de gemeentelijke website, www.zederik.nl. Er kunnen geen zienswijzen ingediend worden tegen de exploitatieovereenkomst.