Gemeente Zederik


Uitreiking Vrijwilligersprijs Zederik 2010

Dinsdagmiddag 7 december jl. heeft burgemeester Huub van der Meer in het gemeentehuis de Vrijwilligersprijs Zederik 2010 uitgereikt aan de heer Cees Verkerk uit Meerkerk.

De heer Verkerk uit Meerkerk poseert met zij vrouw voor het wapen van Meerkerk De heer Verkerk was voorgedragen door mevrouw Korevaar, locatiedirecteur van basisschool de Rank uit Meerkerk. Hij ontving de prijs omdat hij al meer dan 12 jaar onderhoudsklusjes op school verricht.
Daarnaast is hij als vrijwilliger actief bij de voetbalvereniging, bij de buurtvereniging, in de kerk, bij het CDA en is hij betrokken bij de plannen voor de Oude Smederij in Leerbroek. Ook is de heer Verkerk lid van de Seniorenraad Zederik. Kortom een vrijwilliger in hart en nieren!

De heer Verkerk was onder het mom van een vergadering naar het gemeentehuis `gelokt', waar hij werd opgewacht door zijn vrouw, vrienden, familie en vertegenwoordigers van de diverse verenigingen. Dat hij de prijs ontving was dan ook echt een verrassing voor hem. Uit handen van burgemeester Huub van der Meer kreeg hij de Zederikse roemer met inscriptie. Na afloop ontving de heer Verkerk felicitaties onder het genot van een hapje en drankje.