Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZKN Keurmerk uitreiking aan DermaPark

Zelfstandige Klinieken Nederland reikt vandaag het kwaliteitskeurmerk voor medisch specialistische klinieken uit aan haar nieuwste lid DermaPark te Uden. DermaPark is gespecialiseerd in dermatologie met als speerpunten spataders en huidkanker. Onafhankelijke keuringsinstantie KIWA heeft DermaPark gecontroleerd op de zware kwaliteitseisen van het ZKN Keurmerk zoals infectiepreventie, kwaliteitsbeleid en controle op apparatuur.

Het ZKN keurmerk is speciaal voor klinieken waar medisch specialistische zorg wordt geboden. Klinieken met het ZKN keurmerk staan garant voor zorg van topkwaliteit, waar persoonlijke aandacht voor patiënten is, geen wachtlijsten bestaan en patiënten tevreden zijn.

Uit een onderzoek van de Consumentenbond gepubliceerd in mei 2010 kwam het ZKN Keurmerk als beste keurmerk in de zorg uit de bus. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een behandeling in een kliniek met keurmerk in plaats van een ziekenhuis. Privéklinieken en Zelfstandige Behandel Centra met een ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling. Er is volop aandacht voor de mens achter de patiënt.

Over ZKN

ZKN is de representatieve branche organisatie voor zelfstandige klinieken. Zowel klinieken die verzekerde zorg verlenen (ZBC's) als die welke cosmetische behandelingen en refractie chirurgie verrichten (zelfstandige klinieken) zijn aangesloten bij ZKN. ZKN voert gezamenlijke projecten uit, waarborgt de kwaliteit van de aangesloten klinieken en behartigt de collectieve belangen bij overkoepelende organisaties, de politiek, de ministeries en in de publieke opinie.