Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bosch Car Service op iedere mobiele telefoon
Superhandige mobiele versie van www.boschcarservice.nl

Barneveld, 16 december 2010 - Slechts weinig automobilisten hebben het nummer van hun autobedrijf of het alarmnummer van de pechhulpdienst voorgeprogrammeerd in hun mobiele telefoon. Bij pech langs de weg wordt vaak tijd verloren met het zoeken naar de juiste nummers in de boordpapieren. Met de mobiele versie van www.boschcarservice.nl heeft iedereen de juiste nummers direct en snel bij de hand. Op de speciaal voor mobiele telefoons ontwikkelde website kan via de homepagina worden doorgeklikt naar het nummer van de pechhulpdienst of kunnen snel en eenvoudig de gegevens van de eigen of dichtstbijzijnde Bosch Car Service worden opgezocht. Door in de browser van de mobiele telefoon www.boschcarservice.nl op te roepen wordt men automatisch doorgezet naar de mobiele versie.

"De mobiele versie van onze website is een zoveelste extra service die wij onze klanten aanbieden. Alhoewel de meeste Bosch Car Service bedrijven hun klanten aanraden alle noodzakelijke nummers steeds bij zich te hebben, gebeurt het vaak dat bij pech de juiste nummers niet meteen gevonden worden. Daarom kan via de mobiele versie van onze website alle noodzakelijke informatie gevonden worden," licht Gerwin Vegter, Concept Manager Bosch Car Service Benelux het initiatief toe.

De website werd uitvoerig getest en is sinds deze week live. Ondertussen zijn via de mobiele website al de eerste afspraken geboekt. Want naast het nummer van de pechhulpdienst en de telefoonnummers van de Bosch Car Service bedrijven, kan je via de mobiele versie van www.boschcarservice.nl ook online afspraken maken voor een APK-keuring, onderhoud en reparatie en het wisselen van winter- of zomerbanden. Uiteraard geeft de website ook alle informatie over de producten en diensten van Bosch Car Service.

Het dienstenaanbod dat via de mobiele versie op te roepen is, wordt in de toekomst verder uitgebreid. Daarvoor liggen de eerste plannen nu al klaar.

Bosch Car Service
Bosch Car Service - "Compleet, Goed, Betaalbaar" - is met 365 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De aangesloten Bosch Car Service garagebedrijven worden door Bosch, als grootste toeleverancier in de automobielindustrie, conceptmatig ondersteund op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. Hierdoor zijn de Bosch Car Service bedrijven in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto's, tegen een betaalbaar tarief. www.boschcarservice.nl

Over Bosch
De Bosch Groep is een internationaal toonaangevend technologisch bedrijf en dienstverlener. In 2009 realiseerden ongeveer 275.000 medewerkers een omzet van ongeveer 38,2 miljard euro in de sectoren automobiel, industriële technologie en in de sector van consumentenproducten en bouwtechnologie. De Bosch Groep bestaat onder meer uit Robert Bosch GmbH en meer dan 300 dochter- en regionale maatschappijen in meer dan 60 landen. Samen met zijn commerciële partners is Bosch in ongeveer 150 landen vertegenwoordigd. Dit wereldwijde netwerk van ontwikkelings-, productie- en distributiecentra vormt de basis voor de verdere groei. Bosch besteedt elk jaar meer dan 3,5 miljard EUR aan onderzoek en ontwikkeling en laat wereldwijd ruim 3.800 patenten registreren. Bosch bevordert met al zijn producten en diensten de levenskwaliteit van mensen door middel van innovatieve en nuttige oplossingen. Meer informatie vindt u op www.bosch.com

=====================================
NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht