Maastrichtenaren veilen Limburgeringscursus voor Serious Request


Workshop Maastrichts voor het goede doel

MAASTRICHT, 20101216 -- Aon 't hart geleege, een kleine organisatie die workshops Maastrichts dialect geeft, gaat zich inzetten voor Serious Request. Speciaal voor deze actie van radiozender 3FM veilt Aon 't hart geleege een zogeheten Limburgeringscursus via verkoopsite Marktplaats.nl.

In deze vrolijke workshop van zo ongeveer twee uur brengen Régis en Paul Wijnands, twee authentieke Maastrichtenaren, de cursist de beginselen van het wonderschone dialect bij. Dit zal plaatsvinden op een nader te bepalen tijdstip, in overleg met de hoogste bieder. Voor deze speciale actie rekenen we een totaalprijs voor een groep van ongeveer 10 tot 15 personen.

Aon 't hart geleege is de kleine organisatie achter de workshops Maastrichts. Wij geven normaal gesproken de cursussen aan groepen van ongeveer 10 tot 15 personen op een lokatie in de Limburgse hoofdstad.

De 3FM-actie Serious Request zet zich dit jaar in voor aidswezen. Aon 't hart geleege grijpt deze kans aan, ook om weer eens te laten zien hoe leuk het Maastrichtse dialect kan zijn.

De internetveiling is al begonnen en belangstellenden kunnen al bieden. Een link naar deze veiling is te vinden op www.aonthartgeleege.nl.