Gastindeklas.nl ondergebracht bij ICT4Schools


Bedenker Mike Schiltmans neemt afscheid

AMSTERDAM, 20101216 -- Gastindeklas.nl wordt per 1 januari 2011 ondergebracht bij ICT4schools uit Zwolle. ICT4Schools heeft uitstekende papieren om deze unieke databank na de succesvolle start verder uit te bouwen.

ICT4Schools
ICT4Schools levert ICT-oplossingen aan het onderwijs. Deze ICT-kennis samen met het netwerk aan scholen zal gastindeklas.nl een flinke impuls geven. Ruud Bredewold, eigenaar, zegt hierover het volgende: "ICT4Schools is gespecialiseerd in webapplicaties. Gastindeklas.nl is door de inhoudelijke insteek van levensecht onderwijs een uitstekende aanvulling op de huidige dienstverlening."

Bedenker Mike Schiltmans
Dit betekent dat de bedenker van gastindeklas.nl, Mike Schiltmans, zijn handen vrij heeft voor nieuwe projecten in het onderwijs. "De verbinding tussen school een maatschappij blijft me boeien. Maar ook de cruciale positie van de docent die een fikse bijdrage levert aan de toekomst van Nederland intrigeert me.", aldus Mike Schiltmans. Via de website www.kiesvooronderwijs.nl zal hij nieuwe initiatieven lanceren. Hij is ook te volgen via twitter.com/MikeSchiltmans. "Ik kijk terug op een geweldig project en ben trots de nominatie voor de NOT-innovatieprijs. Iedereen bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking."

NOT 2011
Gastindeklas.nl zal aanwezig zijn op de NOT-beurs van 25 januari tot en met 29 januari 2011 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is de grootste onderwijsbeurs van Nederland.