Veel vuurwerkvrije vakantieparken al volgeboekt


Interesse in vuurwerkvrije jaarwisseling groter dan ooit

ROGGEL, 20101216 -- Een verblijf in een vuurwerkvrij vakantiepark was nog nooit zo populair, zo blijkt uit gegevens van vergelijkingswebsite Bungalowparkoverzicht.nl. De drie vuurwerkvrije parken van Landal zijn inmiddels al geheel volgeboekt tijdens de jaarwisseling. Sinds dit jaar heeft ook aanbieder Hogenboom in 13 vakantieparken vuurwerk geheel of gedeeltelijk uitgebannen. In een aantal van deze parken is nog plek op 31 december, maar ook hier is de vraag groot.

"We hadden niet verwacht dat de vraag zo groot zou zijn," aldus Jozet Tomassen van Bungalowparkoverzicht.nl. "Twee jaar geleden was er voor het eerst een vakantiepark waar vuurwerk afsteken niet was toegestaan, dit zijn er inmiddels al ruim 15. En we verwachten dat ze met Oud & Nieuw bijna allemaal vol zitten."

Het zijn voornamelijk huisdierenbezitters en gezinnen met kleine kinderen die de jaarwisseling graag vuurwerkvrij willen doorbrengen. Ook ouderen en mensen die simpelweg niet van vuurwerk houden maken gretig gebruik van de mogelijkheid om zonder geknal het nieuwe jaar in te gaan.

Een overzicht met de vuurwerkvrije vakantieparken is hier te vinden.

Over Bungalowparkoverzicht.nl
Al sinds 2006 is Bungalowparkoverzicht.nl de grootste bungalowparkvergelijkingswebsite van Nederland. De site biedt informatie over vele honderden bungalowparken in West-Europa.