Reisorganisatie SkiExclusief presenteert zich op Miljonairfair


SkExclusief lanceert uniek aanbod en bijzondere kijk op reizen

AMSTERDAM, 20101216 -- Onder toeziend oog van veel pers en geïnteresseerden lanceerde reisorganisatie SkiExclusief haar kijk op wintersportreizen op de Miljonair Fair in Amsterdam. Tijdens de 9e editie van de World's Leading Luxury Fair van 9 - 13 December 2010 toonde de touroperator haar aanbod aan deze exclusieve doelgroep.

Daag ons uit
Het simpelweg reserveren van een hotelkamer of chalet is niet de stijl van SkiExclusief, het echte maatwerk is de specialisatie van deze club winterfanaten. Else Schepers - directeur van SkiExclusief licht toe: "Wij vragen onze klanten uiteraard wat zij belangrijk vinden tijdens een wintersportvakantie maar vooral ook wat er voor verbetering vatbaar was tijdens de vorige vakantie. Wij bieden een tailormade concept. Regelmatig organiseren we een helikopter die onze klant naar het mooiste stukje poedersneeuw brengt of een topkok die een prachtig diner komt koken. Voor bedrijven organiseren we complete events met werkelijk alles er op en er aan. Het liefst worden we uitgedaagd zodat we onze jarenlange ervaring in kunnen zetten. "

Sinds 1978
Achter het team van SkiExclusief schuilt meer dan 30 jaar ervaring in het samenstellen van wintersportreizen. SkieninFrankrijk, SkieninAmerika en SkieninCanada zijn ook merken van dezelfde club. Eigenlijk is SkiExclusief alleen een nieuw gezicht voor een activiteit die we al sinds jaar en dag doen binnen onze bestaande programma's. "We willen met SkiExclusief deze bijzondere activiteiten een eigen gezicht geven waardoor we onze unieke aanpak en ervaring meer kunnen uitdragen"licht Else Schepers toe.

Exclusief keurmerk
De reisorganisatie koos als platform voor SkiExclusief een website waarop een basiscollectie te boeken is zes skilanden. Na een mystery guest bezoek werd een 40-tal topaccommodaties in prestigieuze skigebieden geselecteerd. Onaangekondigd werden de mooiste vijfsterrenhotels, exclusieve lodges en chalets bezocht en streng getoetst op service, hygiëne, gastronomie en prijs/kwaliteitverhouding. Alleen die accommodaties die `uitmuntend' scoorden verdienen een plaats in de shortlist van SkiExclusief (www.SkiExclusief.nl)

Niet alleen voor Miljonairs
Voor wie denkt dat logeren in een topaccommodatie van SkiExclusief alleen is weggelegd voor de échte rijkerds heeft het mis. "Naast alle vijfsterren hotels en chalets is er een aantal privé accommodaties die zo overtuigden dat ze ook in de collectie opgenomen zijn. Deze accommodaties zijn spectaculair maar wel zeer betaalbaar." vult Else Schepers aan.