Gemeente Hattem

Persbericht

Hattem, 7 december 2010

Werkbezoek Commissaris van de Koningin de heer Cornielje aan Hattem

Op donderdag 16 december 2010 brengt de commissaris van de Koningin van Gelderland dhr. C.G.A. Cornielje een werkbezoek aan de gemeente Hattem. Na een werklunch met het college maakt de commissaris van 14.00 uur tot ongeveer 14.30 uur een rondrit, via het bedrijventerrein 't Veen, de Hattemer Poort en het Apeldoorns Kanaal, in gezelschap van het college van B&W, raadsleden en enkele Statenleden naar het MFC De Marke. Gespreksonderwerpen in de bus zijn o.a. het bedrijventerrein 't Veen, de Hattemer Poort en het Apeldoorns Kanaal.

Van circa 14.40 uur tot 15.20 uur vindt een ontmoeting plaats met de toekomstige bewoners van het Kulturhus Hattem en wordt een kort bezoek gebracht bij de activiteiten van de Stichting Welzijn Hattem. In een informele setting wordt dan gesproken over de maatschappelijke en culturele ontwikkelingen in Hattem (tevens fotomoment).

Van ca. 15.20 uur tot 16.00 uur volgt een tweede rondleiding, door het buitengebied, naar het bedrijventerrein Hattemerbroek en de Hanzelijn om te eindigen bij Hattem aan de IJssel en de Dijkpoort (terugkomst bij Dijkpoort tevens fotomoment).

Van 16.15 uur tot 17.15 uur vindt een bijzondere raadsvergadering plaats in de raadszaal van het Stadhuis. Op de agenda staan de onderwerpen Intergemeentelijke samenwerking, bedrijvenpark Hattemerbroek en de Hattemerpoort.

Van 17.30 uur tot 17.45 uur is er voor de pers gelegenheid tot stellen van vragen over het bezoek aan de commissaris en aan de burgemeester (tevens fotomoment).