Ingezonden persbericht


DJ School Zuid-Holland viert jubileum met cursisten

Tot en met 31 januari 2011 korting op alle opleidingen en workshops

Gorinchem ­ 15 december 2010 ­ De DJ School Zuid-Holland bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden. Zo dacht eigenaresse Jolanda van den Berg, alias DJ Miss Smile. Het vijfjarig bestaan valt samen met de sfeervolle feestdagen en daarom laat de vakkundige school zich van haar gulle kant zien; iedere cursist krijgt 10% korting en de actie loopt tot en met 31 januari 2011.

Nog lang niet klaar
"Ik deel het succes van de DJ School Zuid-Holland graag met alle mensen die het mogelijk maken. In vijf jaar tijd hebben wij duizenden cursisten over de vloer gehad en vele DJ's en Producers klaargestoomd voor het echte werk. Toch is de klus nog lang niet geklaard en willen we iedereen kennis laten maken met de DJ-wereld. Zo heeft de directeur van een groot bouwbedrijf onlangs een groot personeelsfeest muzikaal ingeluid achter de draaitafels en maakt DJ No Sugar, na een intensieve opleiding, furore op internationale podia. Bovendien heeft ze in het voorprogramma van Lady GaGa gedraaid. Ook maken we corporate DJ-workshops op maat, zoals recentelijk voor het recruitment programma van KPMG. Kortom, we hebben veel successen geboekt en zijn nog lang niet klaar...”

Korting op alle opleidingen en workshops
De korting geldt op alle opleidingen die de DJ School Zuid-Holland biedt; Van beatmixen tot scratchen en van partyjock tot het leren produceren van eigen nummers. Deze actie is van toepassing op zowel de privélessen als op groepsessies.

Over de DJ School Zuid-Holland

De DJ School Zuid-Holland is in 2005 opgericht door Jolanda van den Berg, die in de DJ-wereld en evenementenbranche beter bekend staat als DJ Miss Smile. De opleidingen en workshops die in Gorinchem gegeven worden zijn geschikt voor iedereen; heren, dames, jong, oud, beginnend of gevorderd. Sinds 2010 bestaat ook de mogelijkheid om een workshop op locatie te houden, dankzij het DJ Eiland en de mobiele DJ-Booth van de DJ School Zuid-Holland. Denkt u daarbij aan bedrijfsfeesten, een inspirerende onderbreking tijdens een heisessie of een vrijgezellenfeest. De DJ School Zuid-Holland denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

-------------------

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht