Ingezonden persbericht


Direct Design concreet over e-commerce in lustrumnummer Twinkle

16 december 2010 - Deze maand viert Twinkle zijn 5e verjaardag met een speciale uitgave. Hoofdredacteur Marieke Verdonk heeft voor deze bijzondere gelegenheid 5 top retailers gevraagd als gastredacteur op te treden, Anne de Jongh van Direct Design is één van deze gastredacteuren.

Invalshoeken
Iedere gastredacteur heeft een specifieke invalshoek gekozen en een column geschreven met zijn of haar visie over e-commerce de afgelopen 5 jaar. Anne de Jongh van Direct Design vraagt zich af of op korte termijn elke webwinkel ook een fysieke winkel heeft. Lees het artikel en de column van Anne de Jongh. Paul Nijhof, ceo van wehkamp.nl, heeft de aanzet gegeven tot een artikel over de sector in een tijdspad van de komende 15 jaar, omdat hij "onder de indruk is van de gepresenteerde visie op retail en die graag wil delen met de Twinkle-lezers". Jonas de Groot van Sundio wil meer aandacht voor de klant in plaats van voor de techniek. Chantal Poiesz (Hunkemöller) werpt een blik over de grens en laat ons leren van toonaangevende collega's in Engeland en de Verenigde Staten. En de keuze van Bernd Damme, oprichter van Eye-Wear.nl: "Ik maak me sterk voor ondernemerschap onder jongeren en studenten. Dit is een geweldige gelegenheid een paar aansprekende initiatieven te laten zien."

Ontwikkelingen
Net als Direct Design heeft Twinkle in de afgelopen 5 jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. 'Twinkle, tezamen met de vele ondernemers die in de e-commerce branche actief zijn', zo stelt Marieke Verdonk. "We stellen ontwikkelingen ter discussie, laten zien wat er gebeurt in de markt, brengen en beschouwen het nieuws, kortom alles wat je van een onafhankelijk journalistiek vakmedium mag verwachten." En Direct Design door uitbreidingen met de webshops als eetkamerstoelenshop.nl en barkrukkenshop.nl maar ook door een complete zakelijke afdeling binnen directdesign.nl aan te bieden

Over Direct Design
Voor meer informatie over:
Direct Design zie: http://www.directdesign.nl/over-direct-design/ .