Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CARRY SLEE'S RAZEND WORDT VERFILMD!
AUDITIES STARTEN EIND JANUARI 2011

In mei 2011 begint Shooting Star Filmcompany met de opnamen voor de film Razend, naar de gelijknamige bestseller van Carry Slee. Eerder werden al Afblijven, Timboektoe, Radeloos en Lover of Loser met zeer veel succes verfilmd. Razend wordt net als alle andere Carry Slee-verfilmingen gemaakt in co-productie met JustBridge en de KRO.

De audities voor de hoofdrollen beginnen eind januari 2011. Het wordt weer een grote open auditie waarin nieuwe talenten de kans krijgen om een hoofdrol te bemachtigen. Zie voor alle informatie hierover: www.shootingstar.nl

Het scenario voor Razend wordt geschreven door Dick van de Heuvel in samenwerking met Maria Peters (Kruimeltje, Pietje Bell 1 & 2, Afblijven, Sonny Boy) en wordt geregisseerd door Dave Schram (Timboektoe, Radeloos, Lover of Loser). Vanaf oktober 2011 is Razend in heel Nederland in de bioscoop te zien.

Razend is een pakkend Carry Slee verhaal, als altijd gericht op een actuele thematiek en spannende romantiek. Het verhaal gaat over Sven en Rozemarijn die allebei geconfronteerd worden met ingrijpende problemen, en elkaar moeten helpen om het hoofd boven water te houden.

Schrijfster Carry Slee:
Voor de vijfde keer wordt een van mijn bestsellers verfilmd. Weer met Shooting Star en JustBridge. Dat wordt weer knallen.

Regisseur Dave Schram:
Voor de verfilming van Razend zal de lat opnieuw een stukje hoger worden gelegd. Het gaat een spannende en vooral ook spectaculaire film worden, gebaseerd op een heel mooi scenario, waarin ook 'free style'-dans een belangrijk onderdeel zal zijn en we ons verzekerd weten van de medewerking van niemand minder dan Roberto Da Costa (o.a. choreograaf bij So You think You Can Dance).

Producent Hans Pos:
Razend is opnieuw een prachtige uitdaging om een film van te maken voor het trouwe en veeleisende Carry Slee-publiek. Shooting Star gaat dat doen in nauwe samenwerking met JustBridge en de KRO. Het is een spannende samenbundeling van expertise en enthousiasme.

**************




Ingezonden persbericht