ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 16 december 2010

BENOEMING NIEUW LID RAAD VAN COMMISSARISSEN ICT

De Raad van Commissarissen van ICT Automatisering N.V. (ICT) deelt mede dat zij de heer J.A. Sinoo tijdens de vandaag gehouden Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders heeft benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van ICT. De benoeming is per 16 december 2010. Gelijktijdig is de heer P. Zuidema als commissaris van de vennootschap afgetreden. De Raad van Commissarissen komt daarmee op de volgende twee leden: de heer B.F. Kostwinder (voorzitter) en de heer J.A. Sinoo.

De heer J.A. Sinoo (57) heeft langdurige ervaring in de zakelijke dienstverlening aan ondernemingen in de industriële sector, retail en transport. Na zijn opleiding HTS Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde, is hij in 1977 zijn loopbaan als industrial engineer bij Berenschot gestart. Daarna is hij van 1987 tot 1996 als lid van de maatschap KPMG werkzaam geweest in management consultancy dienstverlening. Vervolgens bekleedde de heer Sinoo gedurende een periode van bijna drie jaar de functie van president Benelux van Electronic Data Systems om eind 1999 de functie van Geschäftsführer/Member Management Board van Debis IT Services te aanvaarden. Van 2001 tot 2007 heeft hij zich als zelfstandig ondernemer gevestigd. Op dit moment is de heer Sinoo als managing partner van Atos Consulting verantwoordelijk voor de sectoren manufacturing, retail en transport.

De heer Sinoo is geen houder van aandelen ICT Automatisering N.V. en bekleedt op dit moment buiten ICT geen andere commissariaatfuncties.

/ / / / / / / /

Profiel ICT
De activiteiten van de ICT Groep zijn onderverdeeld in de divisies Nederland en Duitsland. In Nederland, waar de Groep actief is onder de naam HUMIQ B.V., is zij één van de leidende spelers op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. Tevens richt HUMIQ zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. Daarnaast biedt de Groep, via een participatie in Improve, diensten aan met toegevoegde waarde op het gebied van testen. In Duitsland, waar de Groep actief is onder de naam ICT Software Engineering GmbH, richt zij zich op het leveren van software gerelateerde diensten. Dit betreft zowel activiteiten op het gebied van embedded software als software voor het ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. Projecten worden in huis, bij het eigen Development Center in Polen en op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd.