Politie Twente

Politie zoekt informatie laatste dagen slachtoffer Almelo
De 23-jarige vrouw die zondag 12 december dood werd aangetroffen in een woning aan de Brederostraat in Almelo, is door een misdrijf om het leven komen. Dat blijkt uit de sectie die verricht is op het lichaam van de vrouw.

Om duidelijk te krijgen wat er nu precies is gebeurd, heeft het Team Grootschalig Opsporing een aantal vragen over de periode van vrijdag 10 december tot en met zondag 12 december 2010:

. Wie heeft het slachtoffer in deze dagen nog gezien of gesproken? . Wie heeft in deze dagen contact gehad met het slachtoffer? . Wie heeft in deze dagen contact gehad met het slachtoffer via digitale media, bijvoorbeeld msn of hyves? . Wie weet waar het slachtoffer in deze periode is geweest? . Wie heeft in de periode mensen gezien bij de woning van het slachtoffer aan de Brederostraat?

Mensen kunnen informatie doorgeven aan het TGO, Tarana Team via 0900 - 8844 of mailen naar tarana@twente.politie.nl

De 22-jarige man die zondag 12 december is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw, is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter-commissaris heeft bevolen dat de man in bewaring wordt gesteld.


---