Ingezonden persbericht


Persbericht

Ster Gouden Loeki steunt Serious Request 2010

Morgenavond is het zover; de Ster Gouden Loeki 2010 wordt uitgereikt. De jaarlijkse uitreiking van de enige publieksprijs voor reclame is om 20:30 uur live te zien op Nederland 1. Kijkers kunnen gedurende de liveshow via telefoon en sms stemmen op hun favoriete tv-commercial. De opbrengst van alle stemmen die tijdens de live finale worden uitgebracht, zal Ster doneren aan de Serious Request-actie van 3FM.

Arian Buurman, algemeen directeur Ster: 'Ster draagt deze actie van Serious Request 3FM een warm hart toe. Elk jaar is het weer een groot spektakel voor een prachtig doel. Hopelijk wordt er dit jaar veel geld opgehaald voor weeskinderen door aids. Kinderen zijn de stille slachtoffers van de aidsproblematiek. Wij roepen iedereen op om te stemmen tijdens de live uitzending van de Ster Gouden Loeki 2010 om niet alleen tot een welverdiende winnaar te komen, maar om zo ook bij te dragen aan deze hartverwarmende actie.'

Meer informatie over de Ster Gouden Loeki en de genomineerde commercials is te vinden op www.stergoudenloeki.nl De volledige uitslag van de finale van de Ster Gouden Loeki staat vrijdag 17 december eveneens op deze site.



Ingezonden persbericht