Persbericht

Adobe en Deloitte gaan strategische samenwerking aan

Bedrijven delen visie voor het leveren van een nieuwe generatie applicaties die gebruikerservaring van bedrijfssystemen verbeteren

Amsterdam, 16 december 2010 ­ Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) en Deloitte Consulting gaan een strategische samenwerking aan waarin ze een nieuwe generatie applicaties ontwikkelen die de gebruikerservaring van bedrijfssystemen verbeteren. Deloitte zal met behulp van Adobe's oplossingen voor customer experience management intuïtieve applicaties ontwikkelen die medewerkers van bedrijven helpt om meer klantgericht te werken. Daarnaast krijgen ze toegang tot self-service tools die zo op elk moment en elke plek kunnen inzetten.

"Door onze strategische samenwerking kunnen onze gezamenlijke klanten de volledige potentie van hun bedrijfsapplicaties benutten", aldus Paul Clemmons, principal bij Deloitte Consulting LLP en emerging solutions national service line leader. "Samen met Adobe gaan we rijke internet-oplossingen inzetten die de gebruiker centraal stellen en complexe applicaties vereenvoudigen. Frontend- en backend-systemen worden geïntegreerd om bedrijfsprocessen productiever en intuïtiever te maken."

Al Hilwa, Program Director, Application Development Software bij IDC: "Klanten vragen voortdurend om nieuwe manieren van interactie met bedrijven en bedrijven spelen daarop in door rijkere, intuïtievere ervaringen aan te bieden aan klanten op verschillende digitale devices. Deze strategische alliantie tussen Deloitte en Adobe biedt veel organisaties belangrijke implementatie-expertise en software-oplossingen om hun klanten beter toegang te geven tot hun producten en diensten."

"Bedrijven en overheidsorganisaties die vooruit denken, weten dat een aantrekkelijke gebruikerservaring helpt in een snelle adoptie van nieuwe technologieën, een betere differentiatie en klantenbinding", zegt Rob Tarkoff, senior vice president en general manager, Digital Enterprise Solutions bij Adobe. "We zijn verheugd over onze samenwerking met Deloitte en kijken ernaar uit om de markt voor Customer Experience Management te stimuleren, zodat eindgebruikers het maximale uit hun IT-investeringen kunnen halen."

Met 'Deloitte' wordt in dit bericht bedoeld Deloitte Consulting LLP, een onderdeel van Deloitte LLP. Zie www.deloitte.com/us/about voor een gedetailleerde omschrijving van de juridische structuur van Deloitte LLP en zijn dochtermaatschappijen.