Ingezonden persbericht


Nooit meer een eenzame kerst dankzij vriendenlenen.nl

Groningen, 16 december 2010 - Vele nieuwe vriendschappen zullen opbloeien tijdens de komende feestdagen. Royalty Hooghoudt introduceert namelijk vriendenlenen.nl. Via deze website kun je heel gemakkelijk de social-network-vrienden van vrienden lenen voor een feestje thuis of in de kroeg. Of jezelf te leen aanbieden als feestvriend. Want hoe meer vrienden, hoe gezelliger het feest. Bovendien biedt Royalty Hooghoudt de kans om een knallende oudejaarsparty te winnen: een Royalty New Year BBQ bij jou thuis.

Zit er tussen de Hyves-vrienden van je beste vriendin een hunk die je wel op je feestje zou willen hebben? Heeft je neef een aantrekkelijke Facebook-vriendin met wie je wel een drankje wilt drinken op een decemberparty? Royalty Hooghoudt maakt het makkelijk om de social-network-vrienden van je vrienden (of van vrienden-van-vrienden) uit te nodigen. Via www.vriendenlenen.nl kun je ze allemaal op je feestje vragen. Jezelf uitlenen als feestvriend kan ook.

New Year BBQ
Royalty Hooghoudt verhoogt de feestvreugde niet alleen met dit vriendenleeninitiatief. Je kunt ook een spetterend en geheel verzorgd oud-en-nieuwfeest bij jou thuis winnen via www.royaltyathome.com: de Royal New Year BBQ.S Om kans te maken op deze winterse barbecue, hoef je alleen je pre-oudejaarsparty vast te leggen en te delen via de website. En dan is het alleen nog maar een kwestie van de juiste vrienden lenen.

Over Royalty Hooghoudt
Hooghoudt is al meer dan 120 jaar een echt Hollands familiebedrijf. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1888 in handen van de 4e generatie en draagt sinds 1988 het predicaat 'Hofleverancier'. Hooghoudt behoort tot de top 3 van nationale distilleerderijen en is nummer 1 in binnenlands gedistilleerd. In de Jonge Dubbele Graanjenever, Kalmoes Beerenburg, Fruitlikeuren en overige Hooghoudt-producten zijn de recepturen nog 100% authentiek, waardoor de unieke smaakbeleving nog elke dag te proeven valt. Royalty Hooghoudt is een nieuwe lijn die kant-en-klare cocktails en zogeheten 'white spirits', zoals gin en rum, omvat. Ze hebben een uitgebalanceerde smaak en frisheid gemeen. Lekker op een feestje thuis (royaltyathome.com) en tijdens het uitgaan (royaltyattheclub.com).