Millenium Mannenkoor in De Meern


Optreden van 60 man tellend koor op 16 december 2010

DE MEERN, 20101127 -- Het Millennium Mannenkoor, onder leiding van dirigent Jaap Jan Hunze met als vaste begeleiders Peter Witteveen en Paul van der Reijden, verzorgt concerten in binnenland- en buitenland in concertzalen, muziektheaters en andere gerenommeerde podia. Donderdag 16 december 2010 treed het Millenium Mannenkoor op in de R.K. Kerk te De Meern en zal daar een uniek kerstconcert ten gehore gaan brengen. Het Millennium Mannenkoor telt ongeveer 60 leden en richt zich op de hogere kwaliteit van grote en bekende composities voor mannenkoren. Het koor behoort inmiddels tot de top van Nederlandse mannenkoren.

Het Millenium Mannenkoor is mede door het karakter van de avond op de uitnodiging ingegaan om in De Meern op te treden. Door de organiserende Lions Club Vleuten - De Meern wordt de opbrengst van dit unieke kerstconcert bestemd voor een meerjarig project waarbij jongeren uit de gemeente wordt geleerd samen te werken, hoe met elkaar problemen op te lossen en verantwoording te nemen. Daarnaast leveren deze jongeren tegenprestaties aan de omgeving waarin ze leven en wonen. Via dit project krijgen de jongeren de aandacht en de richting die ze van huis uit vaak missen. Vele jongeren hebben baat bij het projectprogramma en het helpt hen om hun leven een positieve wending te geven.

Het optreden van het Millenium Mannenkoor begint om acht uur en vanaf half acht is het kerkgebouw open. Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande adressen. Gezien de verwachting voor een hoge opkomst zullen in beperkte mate kaarten aan de zaal verkrijgbaar zijn. Het advies is neem het zekere voor het onzekere en bestel uw kaarten vooraf via onderstaande adressen.



Het Millenium Mannenkoor

Optreden R.K. Kerk te De Meern
Pastoor Boelenslaan 9
De Meern

Datum Donderdag 16 december 2010

Zaal open 19:30 uur

Aanvang 20:00 uur

Entree ¤ 12,50 per persoon

Parkeergelegenheid beperkt aanwezig

Openbaar vervoer Lijn 28 - halte Rijksstraatweg Meernbrug De Meern

Voorverkoopadressen Boekhandel Kees Visscher
Winkelcentrum Mereveldplein
Winkelcentrum Vleuterweide

Drogisterij Martijn
Winkelcentrum Vleuten

Bestelling per mail kerstconcert2010@live.nl

Bestelling per telefoon 030-6663498

Betaling via bankrekening P4316113





ingezonden persbericht