Marskramer verkoopt mokjes voor Ronald McDonald Kinderfonds


DE BILT, 20101216 -- Voor het zesde achtereenvolgende jaar verkoopt Marskramer mokjes ten bate van het Ronald McDonald Kinderfonds. Schilderes Femma Sijtsma ontwierp drie kleurrijke mokjes, die voor ¤1,50 per stuk te verkrijgen zijn. Daarvan gaat ¤0,50 naar het Kinderfonds.

De porseleinen mokjes, die geschikt zijn voor de Senseo®, zijn vanaf 16 december te koop in alle Marskramer filialen en ook te bestellen via de webshop van Marskramer: www.marskramer.nl. Via de webshop zijn de mokjes alleen per vier te koop voor ¤6. In de winkels zijn ze los verkrijgbaar voor ¤1,50. Met de feestdagen in zicht zijn de mokjes een sympathiek cadeau om te krijgen én om te geven.

De mokjes steunen zieke en gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Ronald McDonald Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of er met het hele gezin even helemaal uit.

Elk jaar worden de mokjes speciaal voor het Kinderfonds gemaakt. Femma Sijtsma, de Friese huiskunstenares van het Ronald McDonald Kinderfonds, ontwierp ze dit jaar voor de vierde keer.
Yvon Jaspers, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, ontwierp de mokjes ook al twee keer.

Ronald McDonald Kinderfonds





ingezonden persbericht