Politie Twente

Overval Kruidvat

Goor
Politie is op zoek naar een man die gemaskerd een gewapende overval pleegde op een drogisterij Kruidvat in Goor.

Op donderdag 15 december 2010 omstreeks 17.18 uur pleegde een onbekende man een overval in de winkel van Kruidvat aan de Grotestraat in Goor. De man droeg een bivakmuts en had donkere kleding aan. Hij bedreigde een medewerkster van de winkel met mogelijk een vuurwapen. Na de overval is de dader weggerend in de richting van de Action. Tijdens de overval waren er meerdere klanten en personeel in de winkel aanwezig. Niemand raakte gewond. De overvaller handelde snel en heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie heeft onmiddellijk een buurtonderzoek gestart. Een speurhond heeft in de omgeving gezocht en de forensische rechercheurs stelden een technisch onderzoek in.

Tijdens de overval waren er klanten in de winkel waarvan de politie geen personalia heeft kunnen noteren. Mogelijk hebben zij helemaal niets gemerkt van de overval. Toch verzoekt het rechercheteam deze klanten, die tussen17.00 uur en 17.15 uur in de winkel waren, contact op te nemen. Tevens wil het team in contact komen met een getuige, een man, die gezien heeft dat de dader bij de Action op een fiets stapte en er vandoor ging.

De politie verzoekt eventuele getuigen van de overval zich te melden. Ook mensen die mogelijk vóór de overval bijzonderheden hebben gezien worden verzocht contact opnemen. Dit kan via het algemene politietelefoonnummer: 0900-8844 of anoniem Bel Misdaad anoniem: 0800-7000.

15 december 2010