Gemeente Vlaardingen


Winterlichtverhalenverkiezing

08-12-2010 |
Op vrijdag 17 december leest wethouder Vera Kalf-Müller in de bibliotheek aan de Waalstraat een winters verhaal voor aan de leerlingen van alle groepen 3, 4 en 5 van de scholen in Vlaardingen. westhavenkade en boten met kerstverlichting

De leerlingen kiezen zelf welk verhaal de wethouder voorleest. Via school krijgen ze een stemformulier mee naar huis. Met dit formulier kiezen de kinderen uit drie winterse verhalen. Tot 16 december kunnen de stemstrookjes worden ingeleverd in de bibliotheek, waar een speciaal stemhoekje is ingericht. Onder alle kinderen die het stemstrookje inleveren, worden mooie prijzen verloot.

Vanaf 19.00 uur staat iets lekkers klaar; om 19.30 uur leest de wethouder het gekozen verhaal voor; daarna worden lampionnen uitgedeeld en lopen de wethouder en de kinderen rond 20.00 uur met de lampionnen naar de historische boten in de Oude Haven, ter hoogte van de Dayer. Daar doet de eerste prijswinnaar van de verhalenverkiezing samen met de wethouder de feestelijke lichtjes van de boten aan.

Kom je ook op 17 december?

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000