Burgers Zoo


Winter Pasar Malam in Burgers' Zoo!

Burgers' Zoo organiseert dit jaar van 18 tot en met 30 december (m.u.v. 24, 25 en 26 december) Winterse Avond(t)uren met de tropische sfeer van een Pasar Malam.

Het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo organiseert van zaterdag 18 tot en met woensdag 30 december (m.u.v. 24, 25 en 26 december) elke avond van 16.00 tot 20.00 uur Winterse Avond(t)uren. De grote tropenhal Burgers' Bush zal dan vanaf 12.00 uur deels in het teken staan van de Winter Pasar Malam. Naast het vaste Winteravondprogramma kunt u proeven van de tropische sfeer van Indonesië. Vanaf 16.00 uur geldt een korting van 50%.

Thema: Pasar Malam
De Winterse Avond(t)uren van 2010 staan volledig in het kader van een Winter Pasar Malam. Naast het vaste Winteravondprogramma met leuke, informatiestands in de tropische hallen Bush en Desert en een kijkje achter de schermen in het tropische aquarium Ocean, biedt Burgers' Zoo in samenwerking met Wout Nijland en FLAM Productions het volgende: Mystieke Oosterse markt met tien-tallen Oosterse stands en snacks. Muziek op twee podia m.m.v. onder meer Free Line, Sandelwood, Reg Bruinier, Edu Schalk, Diana & Kusuma, Breezy en elke dag exotische dansgroepen met dansen uit Tahiti, Hawaii, Bali en andere eilanden uit de Indische Archipel.

Geopende parkdelen
Niet alle delen van het park zijn geopend tijdens de Winterse Avond(t)uren. Bush, Desert, Ocean en Rimba zijn geopend voor het publiek, net als een deel van het park buiten. De hoefdieren van de Safari zijn in hun verwarmde binnenverblijven te bekijken. Bezoekers krijgen bovendien de kans om een kijkje achter de schermen bij de Ocean te nemen. Op www.burgerszoo.nl leest u precies welke delen van het park geopend en gesloten zijn.

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

Ontvang nu gratis digitale nieuwsbrief!

Met de digitale nieuwsbrief blijft u gratis op de hoogte van het laatste nieuws uit Burgers' Zoo. U kunt kiezen voor de maandelijkse nieuwsbrief, de zakelijke nieuwsbrief en/of breaking news. Meld u dus nu aan en volg Burgers' Zoo op de voet!
> aanmelden

What's cool?

Ontdek snel wat actueel is!
Extra voordelen abonnementhoudersLive radioverslagen bij de dierenCreatieve arrangementen voor dagbezoekersGratis digitale nieuwsbriefPrachtige zakelijke locaties> naar laatste nieuws o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key