Gemeente Eemsmond


Jongeren welkom op open avond jongerencentrum


Op 18 december organiseert het jongerenwerk een open avond in het nieuwe jongerencentrum aan de Sportlaan in Uithuizen. Jongeren kunnen tussen 19.00 en 23.00 uur een kijkje nemen en een rondleiding krijgen.


***

Op zaterdag 18 december organiseert het jongerenwerk van de gemeente Eemsmond een open avond in het nieuwe jongerencentrum aan de Sportlaan in Uithuizen. Jongeren kunnen tussen 19.00 en 23.00 uur een kijkje nemen en een rondleiding krijgen.

Het jongerencentrum moet vanbinnen nog helemaal afgebouwd worden. Jongeren die zin hebben om mee te helpen met het inrichten, kunnen zich aanmelden als vrijwilliger. Het gaat om werkzaamheden als verven, timmeren, leidingen leggen, netwerk installeren et cetera. Maar ook voor de bardienst of het organiseren van activiteiten.

DJ Arnold zorgt voor de muziek en de jongerenwerkers zijn aanwezig voor het beantwoorden van alle vragen.

Jeugdbeleid

Eemsmond heeft een actief jeugdbeleid. Voor de uitvoering ervan werkt de gemeente samen met het jongerenwerk. Jongerenwerk organiseert samen met de jongeren uit Eemsmond allerlei activiteiten. Er is ook een speciale website: www.jongereneemsmond.nl.