Deelgemeente Charlois Rotterdam

Kerstfeest in Pendrecht

Pendrecht, daar zit muziek in! En op zaterdag 18 december vanaf 11.00 uur, tijdens het jaarlijkse kerstfeest op Plein 1953 kan iedereen daarvan genieten.

Dan wordt voor de achtste keer het Vitaal Pendrecht Kerstfeest gevierd. Sinds 2003 een jaarlijks terugkerende activiteit van Vitaal Pendrecht, de Winkeliersvereniging Pendrecht en andere organisaties uit de wijk.

Dit jaar staat het feest in het teken van muziek en allerlei attracties zoals sfeervolle Kersthuisjes, aangevuld met kraampjes met daarin kerstartikelen zoals kerststukjes, zelfgemaakte kaarten en kaarsen. Vrouwenhuis Vitale Wereldvrouwen en Turks Huis Pendrecht doen mee met zelfgemaakte lekkernijen.

Muziek

Tussen 11.00 en 16.00 uur treedt een keur van artiesten op, zoals Armando Monsanto, Rita Niks-de Lima, Re5All gospelband, Edwin Monteyn en een spetterende afsluiting van Geiteros Reyes en Tessa.

Showband Excelsior komt met een Kerstvrouwen/mannenband en de Music United Brass van Pendrecht begint s ochtends met het optrommelen van bezoekers.

Het programma wordt aan elkaar gepraat door Rita Young en Armando Monsanto.

Tussen 17.30 en 19.00 uur geeft Elles Veldhoen een miniconcert in Museum Pendrecht, Plein 1953 nr. 57.